Запис Детальніше

Розробка нової технології виробництва варення з осмотично збезводнених яблук

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка нової технології виробництва варення з осмотично збезводнених яблук
Разработка новой технологии производства варенья с осмотическим обезвожением яблок
Development of new production technology jam osmotically dehydrated apple
 
Creator Мельнічук, О. Є.
Мельничук, О. Е.
Melnichuk, O.
Гащук, О. І.
Гащук, А. И.
Haschuk, O.
 
Subject варення
варенье
jam
осмотичне збезводнення
фазові перетворення
осмотично діюча речовина
інвертний сироп
осмотическое обезвоживание
фазовые превращения
осмотически действующее вещество
инвертный сироп
osmotic dehydration
phase transformations
osmotically active substance syrup
 
Description У статті наведено дослідження про розроблення нової технологї виробництва варення з осмотично збезводнених яблук. Запропонована технологія від традиційної відрізняється тим, що виключено процес уварювання, замінивши його осмотичним збезводненням, під час якого в якості осмотично діючої речовини (ОДР) використано готовий розчин інвертного цукру.
В статье приведены исследования о разработке новой технологии производства варенья из осмотически обезвоженных яблок. Предложенная технология от традиционной отличается тем, что исключено процесс уваривания, заменив его осмотическим обезвоживанием, при котором в качестве осмотически действующего вещества (ОДВ) использовано готовый раствор инвертного сахара.
The article presents a study on the development of new production technologies jam osmotically dried apples. The technology of traditional wherein the boiling process is possible by replacing its osmotic dehydration, during which as osmotically active substance (OAS) used a prepared solution of invert sugar.
 
Date 2012-12-26T13:43:12Z
2012-12-26T13:43:12Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Мельнічук, О. Є. Розробка нової технології виробництва варення з осмотично збезводнених яблук / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук // Холодильна техніка і технологія. - 2010. - № 2 (124). - С. 47-54.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5081
 
Language other