Запис Детальніше

Соя і соєві продукти - незамінні компоненти в харчуванні людей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Соя і соєві продукти - незамінні компоненти в харчуванні людей
Соя и соевые продукты - незаменимые компоненты в питании людей
Soybeans and soy products - essential components in the diet of people
 
Creator Бейко, Л. А.
Бейко, Л. А.
Beyko, L.
Мельнічук, О. Є.
Мельничук, О. Е.
Melnichuk, O.
Гащук, О. І.
Гащук, А. И.
Haschuk, O.
Хоренжий, Н. В.
Хоренжий, Н. В.
Horenzhiy, N.
 
Subject Соя, соєві продукти, білок, незамінні амінокислоти, соєве молоко, сир(тофу), соєва олія.
Соя, соевые продукты, белок, незаменимые аминокислоты, соевое молоко, сыр (тофу), соевое масло.
Soybean products, protein, irreplaceab le amino acids, soybean milk, cheese tofu, soybean oil.
 
Description В статті, на основі літературного аналізу, наведено порівняльний аналіз сої та соєвих продуктів з основними продуктами харчування, а також визначено основні продукти, виготовлені із сої, використання яких значно поширене в світі.
В статье, на основе литературного анализа, приведен сравнительный анализ сои и соевых продуктов с основными продуктами питания, а также определены основные продукты, изготовленные из сои, использование которых широко распространено в мире.
The article, based on literary analysis, Comparative analysis of soybean and soybean products with basic food, and the main products made from soybeans, the use of which has spread worldwide.
 
Publisher Харчова наука і технологія
 
Date 2012-12-26T13:59:59Z
2012-12-26T13:59:59Z
2009
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5083
 
Language other
 
Relation № 1(6);С. 18-21