Запис Детальніше

Розробка нових видів м’ясо-рослинних напівфабрикатів функціонального призначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка нових видів м’ясо-рослинних напівфабрикатів функціонального призначення
Разработка новых видов мясо-растительных полуфабрикатов функціонального назначения
Development of new types of meat and vegetable semi-finished products of functional purpose
 
Creator Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
Гащук, О. І.
Гащук, А. И.
Haschuk, O.
Аветян, Е. Г.
Аветян, Є. Г.
Avetyan, E.
 
Subject м'ясо-рослинні напівфабрикати
мясорастительные полуфабрикаты
cereal convenience foods
функціональні продукти
селера
топінамбур
гарбуз
кольрабі
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
функциональные продукты
сельдерей
топинамбур
тыква
кольраби
органолептические показатели
физико-химические показатели
functional foods
celery
artichoke
squash
kohlrabi
organoleptic parameters
physico-chemical parameters
 
Description В статті наведено результати дослідження по розширенню асортименту та розробці новітніх технологій мясо-рослинних напівфабрикатів, збагачених біологічно цінними речовинами.
В статье приведены результаты исследования по расширению ассортимента и разработке новейших технологий мясо-растительных полуфабрикатов, обогащенных биологически ценными веществами.
The paper presents the results of research to expand the range and developing new technologies meat and plant foods, rich in biologically valuable substances.
 
Date 2012-12-26T15:05:15Z
2012-12-26T15:05:15Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Пешук, Л. В. Розробка нових видів м’ясо-рослинних напівфабрикатів функціонального призначення / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, Е. Г. Аветян // Науково-інформаційний журнал «World Meat Technologies», М’ясні технології світу. - 2012. - № 3. - С. 41-45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5085
 
Language other