Розробка нових видів м’ясо-рослинних напівфабрикатів функціонального призначення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка нових видів м’ясо-рослинних напівфабрикатів функціонального призначення
Разработка новых видов мясо-растительных полуфабрикатов функціонального назначения Development of new types of meat and vegetable semi-finished products of functional purpose |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В. Peshuk, L. Гащук, О. І. Гащук, А. И. Haschuk, O. Аветян, Е. Г. Аветян, Є. Г. Avetyan, E. |
|
Subject |
м'ясо-рослинні напівфабрикати
мясорастительные полуфабрикаты cereal convenience foods функціональні продукти селера топінамбур гарбуз кольрабі органолептичні показники фізико-хімічні показники функциональные продукты сельдерей топинамбур тыква кольраби органолептические показатели физико-химические показатели functional foods celery artichoke squash kohlrabi organoleptic parameters physico-chemical parameters |
|
Description |
В статті наведено результати дослідження по розширенню асортименту та розробці новітніх технологій мясо-рослинних напівфабрикатів, збагачених біологічно цінними речовинами.
В статье приведены результаты исследования по расширению ассортимента и разработке новейших технологий мясо-растительных полуфабрикатов, обогащенных биологически ценными веществами. The paper presents the results of research to expand the range and developing new technologies meat and plant foods, rich in biologically valuable substances. |
|
Date |
2012-12-26T15:05:15Z
2012-12-26T15:05:15Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пешук, Л. В. Розробка нових видів м’ясо-рослинних напівфабрикатів функціонального призначення / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, Е. Г. Аветян // Науково-інформаційний журнал «World Meat Technologies», М’ясні технології світу. - 2012. - № 3. - С. 41-45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5085 |
|
Language |
other
|
|