Нові штами мікроогранізмів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нові штами мікроогранізмів
Новые штаммы микроорганизмов New strains |
|
Creator |
Прибильський, В. Л.
Прибыльский, В. Л. Pribylskiy, V. Домарецький, В. А. Домарецкий, В. А. Domareckij, V. Коваленко, Н. Коваленко, Н. Kovalenko, N. Підгорський, В. С. Подгорский, В. С. Pidhorskyy, V. Григоров, Ю. Григоров, Ю. Grigorov, Y. |
|
Subject |
Штам мікроорганізмів, ферментовані напої, культивування.
Штамм микроорганизмов, ферментированные напитки, культивирование. Strain of microorganisms, fermented beverages, cultivation. |
|
Description |
Питання підбору, виділення й дослідження штамів мікроорганізмів для виробництва ферментованих напоїв – основні в створені нових біотехнологій. У результаті проведених досліджень визначено технологічну придатність нових штамів мікроорганізмів до використання в технології ферментованих напоїв та оптимальні умови їх культивування.
Вопросы подбора, выделения и исследования штаммов микроорганизмов для производства ферментированных напитков - основные в создании новых биотехнологий. В результате проведенных исследований определены технологическую пригодность новых штаммов микроорганизмов для использования в технологии ферментированных напитков и оптимальные условия их культивирования. The issue of recruiting, selection and study of microorganisms for the production of fermented beverages - mainly in creating new biotechnology. The studies identified technological suitability of new strains for use in the technology of fermented beverages and optimal conditions for their cultivation. |
|
Publisher |
Харчова і переробна промисловість
|
|
Date |
2012-12-27T13:45:34Z
2012-12-27T13:45:34Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5134
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
№1;С.14 -15
|
|