Запис Детальніше

Нові штами мікроогранізмів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нові штами мікроогранізмів
Новые штаммы микроорганизмов
New strains
 
Creator Прибильський, В. Л.
Прибыльский, В. Л.
Pribylskiy, V.
Домарецький, В. А.
Домарецкий, В. А.
Domareckij, V.
Коваленко, Н.
Коваленко, Н.
Kovalenko, N.
Підгорський, В. С.
Подгорский, В. С.
Pidhorskyy, V.
Григоров, Ю.
Григоров, Ю.
Grigorov, Y.
 
Subject Штам мікроорганізмів, ферментовані напої, культивування.
Штамм микроорганизмов, ферментированные напитки, культивирование.
Strain of microorganisms, fermented beverages, cultivation.
 
Description Питання підбору, виділення й дослідження штамів мікроорганізмів для виробництва ферментованих напоїв – основні в створені нових біотехнологій. У результаті проведених досліджень визначено технологічну придатність нових штамів мікроорганізмів до використання в технології ферментованих напоїв та оптимальні умови їх культивування.
Вопросы подбора, выделения и исследования штаммов микроорганизмов для производства ферментированных напитков - основные в создании новых биотехнологий. В результате проведенных исследований определены технологическую пригодность новых штаммов микроорганизмов для использования в технологии ферментированных напитков и оптимальные условия их культивирования.
The issue of recruiting, selection and study of microorganisms for the production of fermented beverages - mainly in creating new biotechnology. The studies identified technological suitability of new strains for use in the technology of fermented beverages and optimal conditions for their cultivation.
 
Publisher Харчова і переробна промисловість
 
Date 2012-12-27T13:45:34Z
2012-12-27T13:45:34Z
2003
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5134
 
Language other
 
Relation №1;С.14 -15