Запис Детальніше

Дослідження закономірностей сушіння квасних комбінованих заквасок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження закономірностей сушіння квасних комбінованих заквасок
Исследование закономерностей сушки квасных комбинированных заквасок
Investigation of dry leaven ferments combined
 
Creator Дубковецький, І. В.
Дубковецкий, И. В.
Dubkoveckiy, I.
Малежик, І. Ф.
Малежик, И. Ф.
Malezhik, I.
Прибильський, В. Л.
Прибыльский, В. Л.
Pribylskiy, V.
Данилевська, Л. В.
Данилевская, Л. В.
Danilevska, L.
 
Subject Комбінована закваска, чиста культура дріжджів, молочнокислі бактерії, квас.
Комбинированная закваска, чистая культура дрожжей, молочнокислые бактерии, квас.
Combined leaven, pure culture yeast, lactic acid bacteria, kvass.
 
Description Встановлено доцільність використання розпилювального методу висушування квасної комбінованої закваски. Проведено необхідні дослідження для розроблення промислового способу висушування квасної комбінованої закваски.
Установлена целесообразность использования распылительного метода высушивания квасной комбинированной закваски. Проведены необходимые исследования для разработки промышленного способа высушивания квасной комбинированной закваски.
Established the feasibility of using spray drying method combined kvass fermentation. Conducted the necessary studies for the development of industrial drying method combined kvass fermentation.
 
Publisher Наукові праці НУХТ
 
Date 2012-12-27T14:21:37Z
2012-12-27T14:21:37Z
2002
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5137
 
Language other
 
Relation №12;С. 44-47