Запис Детальніше

Композиція для виготовлення шинки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Композиція для виготовлення шинки
Композиция для изготовления ветчины
Arrangement for making ham
 
Creator Кишенько, І. І.
Мисюра, Ю. М.
Мусієнко, І. В.
Драган, О. І.
Кишенько, И. И.
Мисюра, Ю. Н.
Мусиенко, И. В.
Драган, Е. И.
Kishenko, I.
Mysyura, Yu.
Musienko, I.
Dragan, O.
 
Subject Композиція, виготовлення шинки,рослинна білкова добавка.
Композиция, изготовление ветчины, растительное белковая добавка.
Composition, production ham, vegetable protein supplement.
 
Description Розроблено композицію для виготовлення шинок, що місить свинину 38,7-40,5, сіль 1,7, хлорид калію 0,3, прянощі 0,2, нітрит натрію 0,07, пірофосфат (Е450) або дифосфат 0,3, воду 10,85-14,4, яка відрізняється тим що додатково містить рослинну білкову добавку 2,0, карагінан 0,65-0,7, камедь тара 0,25, модифікований крохмаль 3,0, підсилювач смаку 0,07, при даному співвідношенні компонентів.Разработано композицию для изготовления ветчин, чтосодержит свинину 38,7-40,5, соль 1,7, хлорид калия 0,3, пряности 0,2, нитрит натрия 0,07, пирофосфат (Е450) или дифосфат 0,3, воду 10,85-14,4, которая отличается тем, что дополнительно содержит растительное белковую добавку 2,0, каррагинан 0,65-0,7, камедь тара 0,25, модифицированный крахмал 3,0, усилитель вкуса 0,07, при данном соотношении компонентов.Designed for the production of hams composition that contains 38,7-40,5 pork, salt 1,7, potassium chloride 0,3, 0,2 spices, sodium nitrite 0,07, pyrophosphate (E450) or diphosphate0,3, water 10,85-14,4, which is characterized in that it further comprises vegetable protein supplement 2,0, 0,65-0,7 carrageenan, tara gum0,25, modified starch 3,0, flavor enhancer 0,07, at this ratio of components.
 
Publisher Деклараційний патент на винахід 72716A, A23L 1/052 . Композиція для виготовлення шинки . / Кишенько І.І, Мисюра Ю.М, Мусієнко І.В, Драган О.І /.; патентовласник – НУХТ; заявл. 25.12.2003; опубл. 15.03.2005, Бюл. №3.
 
Date 2013-01-24T14:22:53Z
2013-01-24T14:22:53Z
2005
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5581
 
Language other