Композиція для виготовлення шинок
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Композиція для виготовлення шинок
Композиция для изготовления шинок Composition for producing tavern |
|
Creator |
Кишенько, І. І.
Колесник, Д. В. Донець, О.П. Кишенько, И. И. Колесник, Д. В. Донец, О. П. Kishenko, I. Kolesnik, D. Donets, O. |
|
Subject |
Композиція, шинка, тваринна білкова добавка Pro-Gel 95, модифікований крохмаль.
Композиция, ветчина, животная белковая добавка Pro-Gel 95, модифицированный крахмал. Composition, ham, animal protein supplement Pro-Gel 95, modified starch. |
|
Description |
Розроблена композиція для виготовлення шинок, що містить свинину 74,7-84,1, сіль 2,0-2,2, хлорид калію 0,2-0,4, прянощі 0,48, нітрит натрію 0,05, пірофосфат (Е450) або дифосфат (Е450) 0,29, яка відрізняється тим, що додатково містить тваринну білкову добавку Pro-Gel 95,карагінан, модифікований крохмаль при даному співвідношенні.Разработана композиция для изготовления ветчин, содержащий свинину 74,7-84,1, соль 2,0-2,2, хлорид калия 0,2-0,4, пряности 0,48, нитрит натрия 0,05, пирофосфат (Е450) или дифосфат (Е450) 0,29, отличающийся тем, что дополнительно содержит животную белковую добавку Pro-Gel 95, каррагинан модифицированный крахмал при данном соотношении.Developed a composition for manufacturing hams, pork containing 74,7-84,1, 2,0-2,2 salt, potassium chloride0,2-0,4, 0,48 spices, sodium nitrite 0,05, pyrophosphate (E450) or diphosphate (E450) 0,29, characterized in that it additionally contains animal protein supplement Pro-Gel 95, carrageenan modified starch at a given ratio.
|
|
Publisher |
Патент на корисну модель 46881, МПК A23L 1/03. Композиція для виготовлення шинок./ Кишенько І.І, Колесник Д.В, Донець О,П / патентовласник – НУХТ; заявл. 09.07.2009. опубл. 11.01.2010, Бюл. №1.
|
|
Date |
2013-01-24T14:59:08Z
2013-01-24T14:59:08Z 2010 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5587
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
Патент на корисну модель 46881;
|
|