Спосіб виробництва білкового стабілізатора з яловичого тримінгу (Патент на корисну модель 56287)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва білкового стабілізатора з яловичого тримінгу (Патент на корисну модель 56287)
Способ производства белкового стабилизатора из говяжьего тримминга (Патент на полезную модель 56287) The mode of production of beef protein stabilizer trimming (Patent for Utility Model 56287) |
|
Creator |
Кишенько, І. І.
Каштанова, О. О. Черкас, Ю. М. Кишенько, И. И. Каштановая, А. А. Черкасс, Ю. М. Kishenko, I. Chestnut, O. Cherkass, Yu. |
|
Subject |
білковий стабілізатор
белковый стабилизатор protein stabilizer яловичий тримінг витримування в розсолі додавання фосфатів білкові препарати говяжий тримминг выдерживание в рассоле добавления фосфатов белковые препараты beef trimmings kept in brine adding phosphates protein drugs |
|
Description |
Розробили спосіб виробництва білкового стабілізатора з яловичого тримінгу, який включає подрібнення вихідної сировини на вовчку та охолодження, який відрізняється тим, що як вихідну сировину використовують яловичий тримінг, який після подрібнення витримують в розсолі з додаванням фосфатів протягом 24-30 годин, а потім охолоджують до температури 0-4оС, фільтрують та шприцюють розсолом з білковими препаратами у виріб в кількості 20-30% до маси сировини.Разработали способ производства белкового стабилизатора из говяжьего тримминга, который включает измельчение исходного сырья на волчке и охлаждениее, который отличается тем, что в качестве исходного сырья используют говяжий тримминг, который после измельчения выдерживают в рассоле с добавлением фосфатов в течение 24-30 часов, а затем охлаждают до температуры 0-4 ° C, фильтруют и шприцуют рассолом с белковыми препаратами в продукт в количестве 20-30% к массе сырья.Developed a method of producing a protein stabilizer beef trimmings, which includes grinding of raw materials on the top and the cooling system, which is characterized in that the feedstock used beef trimmings, which after grinding kept in brine with adding of phosphate within 24-30 hours, and then cooled to 0 to 4 ° C, filtered brine and syringes with protein drugs to the product in an amount of 20-30% by weight of raw material.
|
|
Date |
2013-01-28T15:28:08Z
2013-01-28T15:28:08Z 2011 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент 56287, МПК A 23 J 1/10. Спосіб виробництва білкового стабілізатора з яловичого тримінгу / Кишенько І. І., Каштанова О. О., Черкас Ю. М. ; патентовласник – НУХТ; заявл. 10.06.2010; опубл. 10.01.2011, Бюл. №1.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5695 |
|
Language |
other
|
|