Запис Детальніше

Спосіб виробництва білково–жирової емульсії із стабільними властивостями із колагенвмісної сировини (Патент на корисну модель 66626)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва білково–жирової емульсії із стабільними властивостями із колагенвмісної сировини (Патент на корисну модель 66626)
Способ производства белково-жировой эмульсиис стабильными свойствамисколлагенсодержащего сырья (Патент на полезную модель 66626)
Sposib of protein - fat emulsionwith stable properties of kolahenovmisnoyi raw materials (Patent for Utility Model 66626)
 
Creator Кишенько, І. І.
Гащук, О. І.
Гащук, С. Л.
Кишенько, И. И.
Гащук, А. И.
Гащук, С. Л.
Kishenko, I.
Haschuk, O.
Haschuk, S.
 
Subject білково-жирова емульсія
белково-жировая эмульсия
fat-protein emulsion kolahenovmisna stuff
колагеновмісна сировина
коллагенсодержащее сырье
collagen-containing raw materials
 
Description Розроблено спосіб виробництва білково – жирової емульсії із стабільними властивостями із колагенвмісної сировини, що включає очищення вихідної сировини, її знежирення, подрібнення на вовчку, охолодження, який відрізняється тим, що як вихідну сировину використовують свинячу шкурку, потім проводять кутерування з льодом і фосфатами у три стадії – при температурі 28-32оС на першій і другій стадії та 15-16оС – на третій стадії, потім охолоджують до 2-4оС і витримують 8-12 годин та знову проводять кутерування із яловичим жиром і сіллю до кінцевої температури 30-32оС або із свинячим та пташиним жиром до кінцевої температури 22-24оС .Разработан способ производства белково - жировой эмульсии со стабильными свойствами с коллагенсодержащего сырья включает очистку исходного сырья, его обезжиривание, измельчение на волчке, охлаждение, который отличается тем, что в качестве исходного сырья используют свиную шкурку, затем проводят куттерование со льдом и фосфатами в три стадии - при температуре 28-32оС на первой и второй стадии и 15-16оС - на третьей стадии, затем охлаждают до 2-4оС и выдерживают 8-12 часов и снова проводят куттерование с говяжьим жиром и солью до конечной температуры 30-32оС или со свиным и птичьим жиром до конечной температуры 22-24оС.A method of producing protein - fat emulsion with stable properties of kolahenovmisnoyi raw materials, including cleaning of raw materials, its degreasing, grinding on volchkov, cooling, wherein that as starting materials used pork skin, then spend kuteruvannya with ice and phosphates in three stage - at 28-32oS on the first and second stage and 15-16oS - the third stage, then cooled to 2-4oS and stand 8-12 hours and then spend kuteruvannya of beef fat and salt to a final temperature of 30-32oS or with swine and avian fat to a final temperature of 22-24oS.
 
Date 2013-01-28T15:39:27Z
2013-01-28T15:39:27Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Патент 66626, МПК A23J 1/10. Спосіб виробництва білково–жирової емульсії із стабільними властивостями із колагенвмісної сировини / Кишенько І. І., Гащук О. І., Гащук С. Л. ; патентовласник – НУХТ; заявл. 22.06.2011; опубл. 10.01.2012, Бюл. №1.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5696
 
Language other