Композиція для виготовлення шинок
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Композиція для виготовлення шинок
Композиция для изготовления ветчин A composition for the manufacture of hams |
|
Creator |
Кишенько, І. І.
Гапченко, Н. О. Бондар, С. В. Кишенько, И. И. Гапченко, Н. О. Бондарь, С. В. Kishenko, I. Hapchenko, N. Bondar, S. |
|
Subject |
Композиція, шинка, рослинна білкова добавка, тваринний білок.
Композиция, ветчина, растительная белковая добавка, животный белок. Composition, ham, vegetable protein supplement, animal protein. |
|
Description |
Розроблено композицію для виготовлення шинок , що містить яловичину74,7-84,1, сіль1,9-2,1, прянощі 0,45-0,50, нітрит натрію 0,037-0,042, пірофосфат або дифосфат 0,22-0,25, рослинну білкову добавку 1,868-2,944,воду, яка відрізняється тим, що містить тваринний білок 0,037-0,084.Разработано композицию для изготовления ветчин, содержащуюговядину74,7-84, 1, соль1,9-2, 1, пряности 0,45-0,50, нитрит натрия 0,037-0,042, пирофосфат или дифосфат 0,22-0,25, растительное белковую добавку 1,868-2,944, воду, отличающийся тем, что содержит животный белок 0,037-0,084.Designed for the production of hams composition containing beef 74,7-84, 1, 1,9-2 salt, 1, 0,45-0,50 spices, sodium nitrite 0,037-0,042, pyrophosphate or diphosphate0,22-0,25 , vegetable protein supplement 1,868-2,944, water, characterized in that it contains animal protein 0,037-0,084.
|
|
Publisher |
Патентнакориснумодель 65940, МПКA23L 1/052Композиція для виготовлення шинок./Кишенько І.І, Гапченко Н.О, Бондар С.В.; патентовласник – НУХТ; заявл.09.03.2011; опубл.26.12.2011, Бюл. №1.
|
|
Date |
2013-01-28T15:43:39Z
2013-01-28T15:43:39Z 2011 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5697
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
Патентнакориснумодель 65940;
|
|