Композиція для виробництва сметанних соусів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Композиція для виробництва сметанних соусів
Композиция для производства сметанных соусов Composition for producing cream sauce |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Богдан, І. О. Федотова, А. В. Пасичный, В. Н. Богдан, И. А. Федотова, А. В. Pasichniy, V. M. Bogdan, I. Fedotova, A. |
|
Subject |
Соус, бульйон м’ясний, посилювачі смаку, розпушувач.
Соус, бульон мясной, усилители вкуса, разрыхлитель. Sauce, meat broth, Amplifier flavor, leavening. |
|
Description |
Розроблено композицію для виробництва сметанних соусів, яка включає бульйон м’ясний, рослинні наповнювачі, спеції, сіль кухонну, цукор, харчові добавки, яка відрізняється тим, що в якості рослинних наповнювачів використовуються сушену цибулю, моркву, сушений часник, гірчичний порошок сухі рослинні або молочні вершки, сухе молоко, кориця, сметана, харчові барвники, стабілізуючу суміш на основи гідроколоїдів та харчових солей або борошна пшеничного, композицію спецій та приправ на основі натуральних спецій та приправ, композицію харчових добавок на основі регуляторів кислотності, розпушувач в, емульгаторів, антиоксидантів, посилювачів смаку. Разработана композиция для производства сметанных соусов, которая включает бульон мясной, растительные наполнители, специи, соль поваренную, сахар, пищевые добавки, отличающийся тем, что в качестве растительных наполнителей используются сушеную лук, морковь, сушеный чеснок, горчичный порошок сухие растительные или молочные сливки, сухое молоко, корица, сметана, пищевые красители, стабилизирующую смесь на основы гидроколлоидов и пищевых солей или муки пшеничной, композицию специй и приправ на основе натуральных специй и приправ, композицию пищевых добавок на основе регуляторов кислотности, разрыхлитель в, эмульгаторов, антиоксидантов , усилителей вкуса. A composition for the production of cream sauce, which includes meat broth, vegetable fillers, spices, salt, sugar, food additives, characterized in that as the plant fillers used dried onions, carrots, dried garlic, mustard powder, dry cereal or dairy cream, milk, cinnamon, cream, food coloring, stabilizing compound based on hydrocolloids and food salts or wheat flour, spices and seasonings composition based on natural spices and seasonings, composition of food additives on acidity regulator, raising agent in, emulsifiers, antioxidants , Amplifier taste.
|
|
Date |
2013-02-04T13:37:07Z
2013-02-04T13:37:07Z 2009 |
|
Identifier |
Пат. 47542 А Україна, МПК(2009) А 23 L 1/39. Композиція для виробництва сметанних соусів / Пасічний В. М., Богдан І.О., Федотова А.В.; заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій. – № U200908754; заявл. 20.08.2009; опубл. 10.02.2010. Бюл. №3, 2010
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5995 |
|
Language |
other
|
|
Relation |
Бюл. №3;
|
|