Молочно-білковий продукт
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Молочно-білковий продукт
Молочно-белковый продукт Milk protein product |
|
Creator |
Білоус, Н. В.
Билоус, Н. В. Bilous, N. Скорченко, Т. А. Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Грек, О. В. Грек, Е. В. Grek, O. |
|
Subject |
плавлені сири
плавленые сыры processed cheese молочно-білковий продукт молочно-белковый продукт thermal acid coagulation термокислотна коагуляція термокислотная коагуляция thermal acid coagulation біологічна цінність биологическая ценность biological value |
|
Description |
Застосування в рецептурах спеціальних швидкодозріваючих сирів та молочно-білкових продуктів дає змогу вивільнити певну кількість твердих сирів та здешевити плавлені сири. Особливість розробки в тому, що одержано продукт з властивостями твердого сиру на основі процесу термокислотноі коагуляції, без застосування сичужного ферменту.Применение в рецептурах специальных быстродозревающих сыров и молочно-белковых продуктов позволяет высвободить определенное количество твердых сыров и удешевить плавленые сыры. Особенность разработки в том, что получено продукт со свойствами твердого сыра на основе процесса термокислотной коагуляции, без применения сычужного фермента.The special cheeses and milk protein products usage in recipes lets you unleash a certain amount of cheese and cheapen the processed cheese. The unique nature of this development lets us get the product based on cheese properties through a process of thermal acid coagulation, without rennet.
|
|
Date |
2013-04-01T08:22:34Z
2013-04-01T08:22:34Z 1998 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Білоус, Н. Молочно-білковий продукт / Н. Білоус, Т. Скорченко, О. Грек // Харчова і переробна промисловість. – 1998. – № 10. – С. 21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7149 |
|