Запис Детальніше

Молочно-білковий продукт

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Молочно-білковий продукт
Молочно-белковый продукт
Milk protein product
 
Creator Білоус, Н. В.
Билоус, Н. В.
Bilous, N.
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
 
Subject плавлені сири
плавленые сыры
processed cheese
молочно-білковий продукт
молочно-белковый продукт
thermal acid coagulation
термокислотна коагуляція
термокислотная коагуляция
thermal acid coagulation
біологічна цінність
биологическая ценность
biological value
 
Description Застосування в рецептурах спеціальних швидкодозріваючих сирів та молочно-білкових продуктів дає змогу вивільнити певну кількість твердих сирів та здешевити плавлені сири. Особливість розробки в тому, що одержано продукт з властивостями твердого сиру на основі процесу термокислотноі коагуляції, без застосування сичужного ферменту.Применение в рецептурах специальных быстродозревающих сыров и молочно-белковых продуктов позволяет высвободить определенное количество твердых сыров и удешевить плавленые сыры. Особенность разработки в том, что получено продукт со свойствами твердого сыра на основе процесса термокислотной коагуляции, без применения сычужного фермента.The special cheeses and milk protein products usage in recipes lets you unleash a certain amount of cheese and cheapen the processed cheese. The unique nature of this development lets us get the product based on cheese properties through a process of thermal acid coagulation, without rennet.
 
Date 2013-04-01T08:22:34Z
2013-04-01T08:22:34Z
1998
 
Type Article
 
Identifier Білоус, Н. Молочно-білковий продукт / Н. Білоус, Т. Скорченко, О. Грек // Харчова і переробна промисловість. – 1998. – № 10. – С. 21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7149