Запис Детальніше

Молочно-білкові пасти

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Молочно-білкові пасти
Молочно-белковые пасты
Milk-protein feed
 
Creator Онопрійчук, О. О.
Оноприйчук, Е. А.
Onopriychuk, O.
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
 
Subject харчові волокна
пищевые волокна
dietary fiber
сиркові пасти
творожные пасты
cheese pasta
сир кисломолочний
сыр кисломолочный
cottage cheese
білковий продукт
белковый продукт
protein product
рослинна сировина
растительное сырье
plantstuff
біологічна цінність
биологическая ценность
biological value
 
Description Використання рослинної сировини, а саме висівок пшеничних харчових, клітковини харчової, шроту гарбузового та продуктів лікувально-профілактичного призначення на основі пророщених злаків "Прозер", підвищує харчову й біологічну цінність комбінованих молочних продуктів та стійкість їх до зберігання. Комбінування сировини тваринного й рослинного походження сприяє зменшенню собівартості повноцінних харчових продуктів та збільшенню їх виходу. Использование растительного сырья, а именно отрубей пшеничных пищевых, клетчатки пищевой, шрота тыквенного и продуктов лечебно-профилактического назначения на основе пророщенных злаков "Прозер", повышает пищевую и биологическую ценность комбинированных молочных продуктов и устойчивость их к хранению. Комбинирование сырья животного и растительного происхождения способствует уменьшению себестоимости полноценных пищевых продуктов и увеличению их выхода.Plant material usage, wheat bran food, fiber, food, pumpkin seed meal and health care products based on destination germinated cereal "Prozer" to be more specific, increases nutritive and biological value of combined dairy products and their storage resistance. Combining raw animal and vegetable origin reduces the cost of full food and increases their output.
 
Date 2013-04-01T08:22:08Z
2013-04-01T08:22:08Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Онопрійчук, О. О. Молочно-білкові пасти / О. О. Онопрійчук, Г. Є. Поліщук, О. В. Грек // Харчова і переробна промисловість. – 2007. – № 4. – С. 28-29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7148
 
Language other
 
Relation Харчова і переробна промисловість;Квітень, 2007 р.