Молочно-білкові пасти
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Молочно-білкові пасти
Молочно-белковые пасты Milk-protein feed |
|
Creator |
Онопрійчук, О. О.
Оноприйчук, Е. А. Onopriychuk, O. Поліщук, Г. Є. Полищук, Г. Е. Polischuk, G. E. Грек, О. В. Грек, Е. В. Grek, O. |
|
Subject |
харчові волокна
пищевые волокна dietary fiber сиркові пасти творожные пасты cheese pasta сир кисломолочний сыр кисломолочный cottage cheese білковий продукт белковый продукт protein product рослинна сировина растительное сырье plantstuff біологічна цінність биологическая ценность biological value |
|
Description |
Використання рослинної сировини, а саме висівок пшеничних харчових, клітковини харчової, шроту гарбузового та продуктів лікувально-профілактичного призначення на основі пророщених злаків "Прозер", підвищує харчову й біологічну цінність комбінованих молочних продуктів та стійкість їх до зберігання. Комбінування сировини тваринного й рослинного походження сприяє зменшенню собівартості повноцінних харчових продуктів та збільшенню їх виходу. Использование растительного сырья, а именно отрубей пшеничных пищевых, клетчатки пищевой, шрота тыквенного и продуктов лечебно-профилактического назначения на основе пророщенных злаков "Прозер", повышает пищевую и биологическую ценность комбинированных молочных продуктов и устойчивость их к хранению. Комбинирование сырья животного и растительного происхождения способствует уменьшению себестоимости полноценных пищевых продуктов и увеличению их выхода.Plant material usage, wheat bran food, fiber, food, pumpkin seed meal and health care products based on destination germinated cereal "Prozer" to be more specific, increases nutritive and biological value of combined dairy products and their storage resistance. Combining raw animal and vegetable origin reduces the cost of full food and increases their output.
|
|
Date |
2013-04-01T08:22:08Z
2013-04-01T08:22:08Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Онопрійчук, О. О. Молочно-білкові пасти / О. О. Онопрійчук, Г. Є. Поліщук, О. В. Грек // Харчова і переробна промисловість. – 2007. – № 4. – С. 28-29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7148 |
|
Language |
other
|
|
Relation |
Харчова і переробна промисловість;Квітень, 2007 р.
|
|