Комплексний фізико-термічний аналіз вмісту вологи в харчових продуктах
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Комплексний фізико-термічний аналіз вмісту вологи в харчових продуктах
Комплексный физико-термический анализ содержания влаги в пищевых продуктах Complex physics-termichniy analysis of content of moisture in food products |
|
Creator |
Литвиненко, А. М.
Литвиненко, А. М. Litvinenko, A. |
|
Subject |
аналіз
гравіметричні методи ЯМР харчові моно кристалогідрати різна волога форми зв’язку кількісна оцінка видалення температурні інтервали встановлення анализ гравиметрические методы ЯМР пищевые монокристаллогидраты разная влажность формы связи количественная оценка удаление температурные интервалы установления analysis gravimetrical methods YAMR food mono crystallohydrates different moisture forms of connection quantitative estimation delete temperature intervals establishments |
|
Description |
Запропоновано застосування комплексного фізико-термічного аналізу для вивчення різних форм зв’язку вологи з кристалічними продуктами (лимонною кислотою, рафінованою лактозою і глюкозою), вмісту та температурних інтервалів видалення кожної з них. Предложено применения комплексного физико-термического анализа для определения разных форм связи влаги с кристаллическими продуктами (лимонной кислотой, рафинированной лактозой и глюкозой), содержания и температурных интервалов удаления каждой из них. It is offered application complex fiziko-thermal analysis for the study of different forms of connection of moisture with crystalline products (by lemon acid, refined lactose and glucose), content and temperature intervals of delete each of them. |
|
Date |
2013-03-19T14:11:11Z
2013-03-19T14:11:11Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Литвиненко, А. М. Комплексний фізико-термічний аналіз вмісту вологи в харчових продуктах / А. М. Литвиненко, В. В. Манк // Харчова промисловість. - 2003. - №2. - С. 35-38.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6911 |
|
Language |
other
|
|