Запис Детальніше

Комплексний фізико-термічний аналіз вмісту вологи в харчових продуктах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Комплексний фізико-термічний аналіз вмісту вологи в харчових продуктах
Комплексный физико-термический анализ содержания влаги в пищевых продуктах
Complex physics-termichniy analysis of content of moisture in food products
 
Creator Литвиненко, А. М.
Литвиненко, А. М.
Litvinenko, A.
 
Subject аналіз
гравіметричні методи
ЯМР
харчові моно кристалогідрати
різна волога
форми зв’язку
кількісна оцінка
видалення
температурні інтервали
встановлення
анализ
гравиметрические методы
ЯМР
пищевые монокристаллогидраты
разная влажность
формы связи
количественная оценка
удаление
температурные интервалы
установления
analysis
gravimetrical methods
YAMR
food mono crystallohydrates
different moisture
forms of connection
quantitative estimation
delete
temperature intervals
establishments
 
Description Запропоновано застосування комплексного фізико-термічного аналізу для вивчення різних форм зв’язку вологи з кристалічними продуктами (лимонною кислотою, рафінованою лактозою і глюкозою), вмісту та температурних інтервалів видалення кожної з них.
Предложено применения комплексного физико-термического анализа для определения разных форм связи влаги с кристаллическими продуктами (лимонной кислотой, рафинированной лактозой и глюкозой), содержания и температурных интервалов удаления каждой из них.
It is offered application complex fiziko-thermal analysis for the study of different forms of connection of moisture with crystalline products (by lemon acid, refined lactose and glucose), content and temperature intervals of delete each of them.
 
Date 2013-03-19T14:11:11Z
2013-03-19T14:11:11Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Литвиненко, А. М. Комплексний фізико-термічний аналіз вмісту вологи в харчових продуктах / А. М. Литвиненко, В. В. Манк // Харчова промисловість. - 2003. - №2. - С. 35-38.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6911
 
Language other