Запис Детальніше

Використання пектинів для поліпшення якості макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання пектинів для поліпшення якості макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами
Использование пектинов для улучшения качества макаронных изделий, обогащенных пищевыми волокнами
Using of pectin to improve the quality of pasta fortified with dietary fibers
 
Creator Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
Карпик, Г. В.
Карпик, Г. В.
Karpyk, G.
Гордієнко, Я. О.
Гордиенко, Я. О.
Gordienko, Y.
 
Subject макаронні вироби
пшеничні висівки
ізотерми сорбції-десорбції
пектин
форми зв’язку вологи
макаронные изделия
пшеничные отруби
изотермы сорбции-десорбции
пектин
формы связи влаги
macaroni products
wheat middling
sorption-desorption isotherms
pectin
forms of humidity bonds
 
Description Досліджено вплив високометоксильованого та низькометоксильованого пектину на основні показники якості макаронних виробів, виготовлених з додаванням висівок. Визначено оптимальне дозування пектину. Вивчено вплив пектину на процеси тістоприготування і сушіння та на форми зв’язку вологи з матеріалом в макаронному тісті з висівками. Исследовано воздействие высокометоксилированого и низкометоксилированого пектина на основные показатели качества макаронных изделий, изготовленных с добавлением отрубей. Определено оптимальное дозирование пектина. Изучено воздействие пектина на процессы тестоприготовления и сушки, на формы связи влаги с материалом в макаронном тесте с отрубями. An influence of a high methoxyl pectin and a low methoxyl pectin on the main factors of value of macaroni products, made with mill offals, was researched. The optimal pectin dosage measurement was determined. Its influence on the processes of dough-making and drying, also forms of connection between moistness and the material on pasta dough, made with mill offals, was studied.
 
Date 2013-03-11T13:35:26Z
2013-03-11T13:35:26Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Карпик, Г. В. Використання пектинів для поліпшення якості макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами / В. Г. Юрчак, Г. В. Карпик, Я. О. Гордієнко // Наукові праці ОНАХТ. – 2012. - Вип. 42. – Т. 1. – С. 242-246.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6786
 
Language uk_UK