Використання пектинів для поліпшення якості макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання пектинів для поліпшення якості макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами
Использование пектинов для улучшения качества макаронных изделий, обогащенных пищевыми волокнами Using of pectin to improve the quality of pasta fortified with dietary fibers |
|
Creator |
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г. Yurchak, V. Карпик, Г. В. Карпик, Г. В. Karpyk, G. Гордієнко, Я. О. Гордиенко, Я. О. Gordienko, Y. |
|
Subject |
макаронні вироби
пшеничні висівки ізотерми сорбції-десорбції пектин форми зв’язку вологи макаронные изделия пшеничные отруби изотермы сорбции-десорбции пектин формы связи влаги macaroni products wheat middling sorption-desorption isotherms pectin forms of humidity bonds |
|
Description |
Досліджено вплив високометоксильованого та низькометоксильованого пектину на основні показники якості макаронних виробів, виготовлених з додаванням висівок. Визначено оптимальне дозування пектину. Вивчено вплив пектину на процеси тістоприготування і сушіння та на форми зв’язку вологи з матеріалом в макаронному тісті з висівками. Исследовано воздействие высокометоксилированого и низкометоксилированого пектина на основные показатели качества макаронных изделий, изготовленных с добавлением отрубей. Определено оптимальное дозирование пектина. Изучено воздействие пектина на процессы тестоприготовления и сушки, на формы связи влаги с материалом в макаронном тесте с отрубями. An influence of a high methoxyl pectin and a low methoxyl pectin on the main factors of value of macaroni products, made with mill offals, was researched. The optimal pectin dosage measurement was determined. Its influence on the processes of dough-making and drying, also forms of connection between moistness and the material on pasta dough, made with mill offals, was studied.
|
|
Date |
2013-03-11T13:35:26Z
2013-03-11T13:35:26Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Карпик, Г. В. Використання пектинів для поліпшення якості макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами / В. Г. Юрчак, Г. В. Карпик, Я. О. Гордієнко // Наукові праці ОНАХТ. – 2012. - Вип. 42. – Т. 1. – С. 242-246.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6786 |
|
Language |
uk_UK
|
|