Вплив добавки цукру на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив добавки цукру на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів
Влияния добавки сахара на реологические свойства клейстеров модифицированных крахмалов The influence of sugar on the rheological properties of starch gel by modified starches |
|
Creator |
Мельник, О. Ю.
Мельник, О. Ю. Melnik, O. J. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Ковалевська, Є. І. Ковалевская, Е. И. Kovalevska, E. |
|
Subject |
модифікований крохмаль
реологічні властивості цукор клейстер структуроутворення модифицированный крахмал реологические свойства сахар клейстер структурообразование modification starches rheological properties sugar paste structuring |
|
Description |
Вплив цукру на в’язкість клейстерів досліджували на прикладі 6%-их клейстерів модифікованих крохмалів і встановили, що при збільшенні кількості додавання цукру в’язкість клейстерів зменшувалася. Влияние сахара на вязкость клейстеров исследовали на примере 6%-ных клейстеров модифицированных крахмалов и установили, что при увеличении количества сахара вязкость клейстеров уменьшалась. The influence of sugar on the viscosity of the paste were studied on the example of 6% paste them modified starches and found that as the number of added sugar paste viscosity decreased.
|
|
Date |
2013-03-11T13:40:14Z
2013-03-11T13:40:14Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мельник, О. Ю. Вплив добавки цукру на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, Є. І. Ковалевська // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22—24 квітня 2003 р. : тези доп. - 2003. – С. 103.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6790 |
|
Language |
uk_UK
|
|