Запис Детальніше

Вплив добавки цукру на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив добавки цукру на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів
Влияния добавки сахара на реологические свойства клейстеров модифицированных крахмалов
The influence of sugar on the rheological properties of starch gel by modified starches
 
Creator Мельник, О. Ю.
Мельник, О. Ю.
Melnik, O. J.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Ковалевська, Є. І.
Ковалевская, Е. И.
Kovalevska, E.
 
Subject модифікований крохмаль
реологічні властивості
цукор
клейстер
структуроутворення
модифицированный крахмал
реологические свойства
сахар
клейстер
структурообразование
modification starches
rheological properties
sugar
paste
structuring
 
Description Вплив цукру на в’язкість клейстерів досліджували на прикладі 6%-их клейстерів модифікованих крохмалів і встановили, що при збільшенні кількості додавання цукру в’язкість клейстерів зменшувалася. Влияние сахара на вязкость клейстеров исследовали на примере 6%-ных клейстеров модифицированных крахмалов и установили, что при увеличении количества сахара вязкость клейстеров уменьшалась. The influence of sugar on the viscosity of the paste were studied on the example of 6% paste them modified starches and found that as the number of added sugar paste viscosity decreased.
 
Date 2013-03-11T13:40:14Z
2013-03-11T13:40:14Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Мельник, О. Ю. Вплив добавки цукру на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, Є. І. Ковалевська // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22—24 квітня 2003 р. : тези доп. - 2003. – С. 103.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6790
 
Language uk_UK