Використання екструдованого борошна при виробництві хлібобулочних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання екструдованого борошна при виробництві хлібобулочних виробів
Использование экструдированой муки в производстве хлебобулочных изделий Using extruded flour in the production of bakery products |
|
Creator |
Мельник, О. Ю.
Мельник, О. Ю. Melnik, O. J. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Простота, А. О. Простота, А. А. Prostota, A. |
|
Subject |
екструдування
борошно розчинність консистенція структура экструдирование мука растворимость консистенция структура extruding flour solubility consistence structure |
|
Description |
Досліджували властивості екструдованого борошна пшениці, рису, жита. Встановлено, що додавання екструдованого борошна у кількості до 10 % сприяє утворенню тіста близького за своєю консистенцією до традиційного, покращуються органолептичні показники готової продукції, подовжується термін зберігання хліба. Исследовали свойства экструдированой муки пшеницы, риса и ржи. Установлено, что внесение экструдированой муки в количестве до 10 % способствует образованию теста похожего по своей консистенцией на традиционное, а также при этом улучшаются органолептические показатели готовой продукции, увеличивается срок реализации. The properties of extruded flour of wheat, rice, rye were exploring. It was found that the addition of extruded flour in an amount up to 10% promotes the formation of dough similar in texture to traditional, improved organoleptic properties of the finished products, extended shelf life of bread.
|
|
Date |
2013-03-11T13:40:56Z
2013-03-11T13:40:56Z 2007 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Мельник О. Ю. Використання екструдованого борошна при виробництві хлібобулочних виробів / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, А. О. Простота // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23—24 квітня 2007 р. : тези доп. — 2007. – Ч. 2. – С. 58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6791 |
|
Language |
uk_UK
|
|