Запис Детальніше

Використання екструдованого борошна при виробництві хлібобулочних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання екструдованого борошна при виробництві хлібобулочних виробів
Использование экструдированой муки в производстве хлебобулочных изделий
Using extruded flour in the production of bakery products
 
Creator Мельник, О. Ю.
Мельник, О. Ю.
Melnik, O. J.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Простота, А. О.
Простота, А. А.
Prostota, A.
 
Subject екструдування
борошно
розчинність
консистенція
структура
экструдирование
мука
растворимость
консистенция
структура
extruding
flour
solubility
consistence
structure
 
Description Досліджували властивості екструдованого борошна пшениці, рису, жита. Встановлено, що додавання екструдованого борошна у кількості до 10 % сприяє утворенню тіста близького за своєю консистенцією до традиційного, покращуються органолептичні показники готової продукції, подовжується термін зберігання хліба. Исследовали свойства экструдированой муки пшеницы, риса и ржи. Установлено, что внесение экструдированой муки в количестве до 10 % способствует образованию теста похожего по своей консистенцией на традиционное, а также при этом улучшаются органолептические показатели готовой продукции, увеличивается срок реализации. The properties of extruded flour of wheat, rice, rye were exploring. It was found that the addition of extruded flour in an amount up to 10% promotes the formation of dough similar in texture to traditional, improved organoleptic properties of the finished products, extended shelf life of bread.
 
Date 2013-03-11T13:40:56Z
2013-03-11T13:40:56Z
2007
 
Type Thesis
 
Identifier Мельник О. Ю. Використання екструдованого борошна при виробництві хлібобулочних виробів / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, А. О. Простота // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23—24 квітня 2007 р. : тези доп. — 2007. – Ч. 2. – С. 58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6791
 
Language uk_UK