Запис Детальніше

Склад молочно-вівсяного морозива (Патент на корисну модель № 76219)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Склад молочно-вівсяного морозива (Патент на корисну модель № 76219)
Состав молочно-овсяного мороженого (Патент на полезную модель № 76219)
Composition of milk and oat ice cream (Utility model patent number № 76219)
 
Creator Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
Рибак, О. М.
Рыбак, А. Н.
Rybak, O.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
стабілізаційна система
стабилизационная система
stabilization system
вісяні пластівці
овсяные хлопья
oat flakes
структуроутворювальні властивості
Структурообразующие свойства
properties of generating structure
 
Description Склад молочно-вівсяного морозива, що містить молоко незбиране, вершки, сухе знежирене молоко, цукор, стабілізаційну систему, воду, який відрізняється тим, що додатково містить вівсяні пластівці, у наступному співвідношенні компонентів, кг на 1000 кг:
молоко коров'яче незбиране 547,50…586,25
вершки з цукром згущені 79,00...79,10
сухе знежирене молоко 15,03.. .30,41
цукор 111,74... 111,79
вівсяні пластівці 20,00...40,00
стабілізаційна система 2,00.. .5,00
вода решта.
Состав молочно-овсяного мороженого, содержащее молоко цельное, сливки, сухое обезжиренное молоко, сахар, стабилизационную систему, воду, отличающийся тем, что дополнительно содержит овсяные хлопья, в следующем соотношении компонентов, кг на 1000 кг:
молоко коровье цельное 547,50 ... 586,25
сливки с сахаром сгущенные 79,00 ... 79,10
сухое обезжиренное молоко 15,03 .. .30,41
сахар 111,74 ... 111,79
овсяные хлопья 20,00 ... 40,00
стабилизационная система 2,00 .. .5,00
вода остальное.
Composition of milky-oatmeal ice-cream containing milk, cream, skimmed milk, sugar, stabilization system, water, wherein further comprising oatmeal, next component ratio, kg to 1000 kg:
whole cow's milk ... 547.50 586.25
cream with sugar condensed 79.00 ... 79.10
skimmed milk 15.03 .. .30,41
sugar 111.74 ... 111.79
cheerios 20.00 ... 40.00
stabilization system .. 2.00 .5,00
water remaining.
 
Date 2013-03-19T14:21:19Z
2013-03-19T14:21:19Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Патент України на корисну модель № 76219, МПК A 23G 9/00. Склад молочно-вівсяного морозива / Г. Є Поліщук, О. М. Рибак.- u 2012 07588; заявл. 20.06.2012 ; опубл. 25.12.2012, Бюл. № 24
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6914
 
Language uk_UK