Спосіб виробництва морозива овочево-пшеничного (Патент України на корисну модель № 76282)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва морозива овочево-пшеничного (Патент України на корисну модель № 76282)
Способ производства мороженого овощно-пшеничного (Патент на полезную модель № 76282) The method of manufacturing a vegetables and wheat ice cream (Patent for useful model № 76282) |
|
Creator |
Іванов, С. В.
Иванов, С. В. Ivanov, S. Поліщук, Г. Є. Полищук, Г. Е. Polischuk, G. E. Мартич, В. В. Мартыч, В. В. Martich, V. Згурський, А. В. Згурский, А. В. Zgurskiy, A. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream стабілізаційна система стабилизационная система stabilization system зародки пшениці зародыши пшеницы wheat germ пюре гарбуза пюре тыквы pumpkin puree |
|
Description |
Спосіб виробництва морозива овочево-пшеничного, що включає приймання, сортування, мийку, очищення, подрібнення та бланшування овочевої сировини, підготовку та змішування рецептурних компонентів, пастеризацію, охолодження, зберігання та фризерування суміші, фасування, загартування, пакування та зберігання морозива, який відрізняється тим, що як овочева сировина використовується гомогенізоване при тиску 15-20 МПа після термокислотного гідролізу з водним екстрактом із суцвіття гібіскусу при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °С і витримці 25-30 хв пюре з гарбуза, в яке перед змішуванням рецептурних компонентів додають гідратовані при температурі 40-45 °С протягом 25-30 хв та гомогенізовані при тиску 10-15 МПа зародки пшениці в кількості 1,5-3,5 мас. %. Способ производства мороженого овощно-пшеничного, включающий приемку, сортировку, мойку, очистка, измельчение и бланширования овощного сырья, подготовку и смешивания рецептурных компонентов, пастеризацию, охлаждение, хранение и фризерування смеси, фасовки, закалки, упаковки и хранения мороженого, который отличается тем , как сырье используется гомогенизированное при давлении 15-20 МПа после термокислотного гидролиза с водным экстрактом из соцветия гибискуса при рН 2,7-3,3, температуре 80-85 ° С и выдержке 25-30 мин пюре из тыквы, в которое перед смешиванием рецептурных компонентов добавляют гидратированные при температуре 40-45 ° С в течение 25-30 мин и гомогенизированные при давлении 10-15 МПа зародыши пшеницы в количестве 1,5-3,5 мас. %. Method of ice cream vegetables and wheat, which includes receiving, sorting, washing, cleaning, chopping and blanching raw vegetables, preparing and mixing prescription components, pasteurization, refrigeration, storage and fryzeruvannya mixture, filling, hardening, packaging and storage of ice cream, wherein that is used as a vegetable raw homogenized at a pressure of 15-20 MPa after termokyslotnoho hydrolysis with aqueous extract of hibiscus blossoms at pH 2,7-3,3, temperature 80-85 ° C and 25-30 min excerpt pumpkin puree, in which before mixing prescription hydrated components are added at 40-45 ° C for 25-30 min and homogenized at a pressure of 10-15 MPa wheat germ in the number of 1.5-3.5 wt. %. |
|
Date |
2013-03-19T14:32:12Z
2013-03-19T14:32:12Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент України на корисну модель № 76282, МПК A 23G 9/00. Спосіб виробництва морозива овочево-пшеничного / С. В. Іванов, Г. Є Поліщук, В. В. Мартич, А. В. Згурський. - u 2012 08144; заявл. 03.07.2012 ; опубл. 25.12.2012, Бюл. № 24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6915 |
|
Language |
uk_UK
|
|