Запис Детальніше

Вплив дисперсності овочевих порошків на технологію виготовлення та якість макаронних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив дисперсності овочевих порошків на технологію виготовлення та якість макаронних виробів
Влияние дисперсности овощных порошков на технологию производства и качество макаронных изделий
The effect of a dispersion of vegetable powders on the technology and quality of macaroni products
 
Creator Волощук, Г. І.
Волощук, Г. И.
Voloshchuk, G.
Кочура, Н. М.
Кочура, Н. М.
Kochura, N.
Волкова, Г. А.
Волкова, Г. А.
Volkova, G.
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
 
Subject макаронні вироби
овочеві порошки
дисперсність
харчова цінність
якість
крихтуватість тіста
макаронные изделия
овощные порошки
дисперсность
пищевая ценность
качество
крошковатость теста
macaroni products
vegetable powders
dispersion
food value
quality
friability of the dough
 
Description Показано переваги впливу високодисперсних овочевих та ягідних порошків порівняно з крупнодисперсними. Вивчено вплив дисперсності овочевих порошків на процеси замісу тіста та пресування макаронних виробів. Показаны преимущества влияния высокодисперсных овощных и ягодных порошков в сравнении с крупнодисперсными. Изучено влияние дисперсности порошков на процессы замеса теста и прессования ма¬каронных изделий. It was shown advantages of the influence fine-grained vegetable and berry powders in comparison with large-grained. It was studied the dispersion of powders on processes mixing of the dough and pressing of macaroni products.
 
Date 2013-03-21T13:44:12Z
2013-03-21T13:44:12Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Волощук, Г. І. Вплив дисперсності овочевих порошків на технологію виготовлення та якість макаронних виробів / Г. І. Волощук, Н. М. Кочура, Г. А. Волкова, В. Г. Юрчак // Харчова промисловість. – 2000. – № 45. – С. 68–72.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7004
 
Language other