Вплив дисперсності овочевих порошків на технологію виготовлення та якість макаронних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив дисперсності овочевих порошків на технологію виготовлення та якість макаронних виробів
Влияние дисперсности овощных порошков на технологию производства и качество макаронных изделий The effect of a dispersion of vegetable powders on the technology and quality of macaroni products |
|
Creator |
Волощук, Г. І.
Волощук, Г. И. Voloshchuk, G. Кочура, Н. М. Кочура, Н. М. Kochura, N. Волкова, Г. А. Волкова, Г. А. Volkova, G. Юрчак, В. Г. Юрчак, В. Г. Yurchak, V. |
|
Subject |
макаронні вироби
овочеві порошки дисперсність харчова цінність якість крихтуватість тіста макаронные изделия овощные порошки дисперсность пищевая ценность качество крошковатость теста macaroni products vegetable powders dispersion food value quality friability of the dough |
|
Description |
Показано переваги впливу високодисперсних овочевих та ягідних порошків порівняно з крупнодисперсними. Вивчено вплив дисперсності овочевих порошків на процеси замісу тіста та пресування макаронних виробів. Показаны преимущества влияния высокодисперсных овощных и ягодных порошков в сравнении с крупнодисперсными. Изучено влияние дисперсности порошков на процессы замеса теста и прессования ма¬каронных изделий. It was shown advantages of the influence fine-grained vegetable and berry powders in comparison with large-grained. It was studied the dispersion of powders on processes mixing of the dough and pressing of macaroni products.
|
|
Date |
2013-03-21T13:44:12Z
2013-03-21T13:44:12Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Волощук, Г. І. Вплив дисперсності овочевих порошків на технологію виготовлення та якість макаронних виробів / Г. І. Волощук, Н. М. Кочура, Г. А. Волкова, В. Г. Юрчак // Харчова промисловість. – 2000. – № 45. – С. 68–72.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7004 |
|
Language |
other
|
|