Особливості автоматизованого керування режимами випікання хлібної продукції
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості автоматизованого керування режимами випікання хлібної продукції
Особенности автоматизированного управлениярежимами выпечки хлебной продукции Features automatic control regimes baking breadproducts |
|
Creator |
Іващук, В. В.
Иващук, В. В. Ivashchuk, V. Ладанюк, А. П. Ладанюк, А. П. Ladanyuk, A. |
|
Subject |
тупикова піч
дискретне управління обробка парою примусова конвекція тупиковая печь дискретное управление обработка паром принудительная конвекция deadlock type oven discrete control steam processing forced convection |
|
Description |
Представлені результати системи управління технологічними режимами випічки хлібних заготовок в тупиковій печі з примусовою конвекцією теплового потоку. Представлены результаты системы управления технологическими режимами выпечки хлебных заготовок в тупиковой печи с принудительной конвекцией теплового потока. Рresented results of the control system of technological modes baking bread blanks in the deadlock type oven with forced convection of heat flow. |
|
Date |
2013-03-29T14:50:57Z
2013-03-29T14:50:57Z 2011 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Іващук, В. В. Особливості автоматизованого керування режимами випікання хлібної продукції / В. В. Іващук, А. П. Ладанюк // Матеріали ХVIIІ междунар. конф. з автом. управл., вересень 2011 р. - Львів: Національний університет "Львівська політехніка", 2011. – С. 213.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7129 |
|
Language |
other
|
|