Запис Детальніше

Особливості автоматизованого керування режимами випікання хлібної продукції

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості автоматизованого керування режимами випікання хлібної продукції
Особенности автоматизированного управлениярежимами выпечки хлебной продукции
Features automatic control regimes baking breadproducts
 
Creator Іващук, В. В.
Иващук, В. В.
Ivashchuk, V.
Ладанюк, А. П.
Ладанюк, А. П.
Ladanyuk, A.
 
Subject тупикова піч
дискретне управління
обробка парою
примусова конвекція
тупиковая печь
дискретное управление
обработка паром
принудительная конвекция
deadlock type oven
discrete control
steam processing
forced convection
 
Description Представлені результати системи управління технологічними режимами випічки хлібних заготовок в тупиковій печі з примусовою конвекцією теплового потоку.
Представлены результаты системы управления технологическими режимами выпечки хлебных заготовок в тупиковой печи с принудительной конвекцией теплового потока.
Рresented results of the control system of technological modes baking bread blanks in the deadlock type oven with forced convection of heat flow.
 
Date 2013-03-29T14:50:57Z
2013-03-29T14:50:57Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Іващук, В. В. Особливості автоматизованого керування режимами випікання хлібної продукції / В. В. Іващук, А. П. Ладанюк // Матеріали ХVIIІ междунар. конф. з автом. управл., вересень 2011 р. - Львів: Національний університет "Львівська політехніка", 2011. – С. 213.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7129
 
Language other