The prospect for the use of biopolymers for controlling nanostructure and functional properties of butter
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
The prospect for the use of biopolymers for controlling nanostructure and functional properties of butter
Перспективы использования биополимеров для управления наноструктурою и функциональными свойствами сливочного масла Перспективи використання біополімерів для управління наноструктурою і функціональними властивостями вершкового масла |
|
Creator |
Rashevska, T.
Рашевская, Т. А. Рашевська, Т. О. |
|
Subject |
вершкове масло
сливочное масло buttter наноструктура наноструктура nanostructure біополімери биополимер biopolymers |
|
Description |
The rise of biological value of butter types that contain inulin and pectin is connected with functional properties of these polymers as well as with nanostructure peculiarities of these types of butter.Підвищення біологічної цінності вершкового масла, яке містить інулін та пектин, пов’язане з функціональними властивостями даних полімерів так і з особливостями наноструктури даного масла.Повышение биологической ценности масла, которое содержит инулин и пектин, связано с функциональными свойствами этих полимеров так же как с особенностями наноструктуры этих типов масла.
|
|
Date |
2013-04-01T07:51:54Z
2013-04-01T07:51:54Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Rashevska, T. The prospect for the use of biopolymers for controlling nanostructure and functional properties of butter / T. Rashevska // CEFood 2012 6 th Central European Congress on Food, May 23-26, Novi Sad, Serbia. - 2012. – P. 448.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7142 |
|
Language |
other
|
|