Запис Детальніше

The prospect for the use of biopolymers for controlling nanostructure and functional properties of butter

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title The prospect for the use of biopolymers for controlling nanostructure and functional properties of butter
Перспективы использования биополимеров для управления наноструктурою и функциональными свойствами сливочного масла
Перспективи використання біополімерів для управління наноструктурою і функціональними властивостями вершкового масла
 
Creator Rashevska, T.
Рашевская, Т. А.
Рашевська, Т. О.
 
Subject вершкове масло
сливочное масло
buttter
наноструктура
наноструктура
nanostructure
біополімери
биополимер
biopolymers
 
Description The rise of biological value of butter types that contain inulin and pectin is connected with functional properties of these polymers as well as with nanostructure peculiarities of these types of butter.Підвищення біологічної цінності вершкового масла, яке містить інулін та пектин, пов’язане з функціональними властивостями даних полімерів так і з особливостями наноструктури даного масла.Повышение биологической ценности масла, которое содержит инулин и пектин, связано с функциональными свойствами этих полимеров так же как с особенностями наноструктуры этих типов масла.
 
Date 2013-04-01T07:51:54Z
2013-04-01T07:51:54Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Rashevska, T. The prospect for the use of biopolymers for controlling nanostructure and functional properties of butter / T. Rashevska // CEFood 2012 6 th Central European Congress on Food, May 23-26, Novi Sad, Serbia. - 2012. – P. 448.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7142
 
Language other