Запис Детальніше

Цукри вівсяного солоду

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Цукри вівсяного солоду
Сахара овсяного солода
Sugars of avenaceous malt
 
Creator Василів, В. П.
Ємельянова, Н. О.
Мукоїд, Р. М.
Чумакова, О. В.
Безсмертна, Л. О.
Бойко, Ю. І.
Васылив, В. П.
Емельянова, Н. А.
Мукоид, Р. Н.
Чумакова, Е. В.
Безсмертная, Л. А.
Бойко, Ю. И.
Vasyliv, V.
Bezsmertna, L.
Yemelyanova, N.
Mukoid, R.
Chumakova, O.
Boyko, U.
 
Subject плівчастий
гол озерний
зерно
солод
цукри
крохмаль
пленочный
голозерный
зерно
солод
солодоращение
ферменты
сахара
крахмал
filmy
bare-grained
grain
malt
malting
enzymes
sugars
starch
 
Description Стаття присвячена вивченню впливу процесу солодорощення на зміни вмісту цукрі різних сортів вівса.Статья посвячена изучению влияния процесса солодоращения на изменение содержания сахаров разных сортов овса.The paper is devoted to study of mpact of the malting process on sugar content changes of different varieties of oats.
 
Date 2013-04-01T08:27:37Z
2013-04-01T08:27:37Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Василів В. П. Цукри вівсяного солоду / В. П. Василів, Н.О. Ємельянова, Р.М. Мукоїд, О.В. Чумакова, Л.О. Безсмертна // Науковий вісник НУБіП – 2013.- Вип. 185, ч.1. С. 47-52.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7150
 
Language other