Запис Детальніше

Вплив поверхнево-активних речовин та камедей рослинного походження на якість хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив поверхнево-активних речовин та камедей рослинного походження на якість хліба
Влияние поверхностно-активных веществ и камедей растительного происхождения на качество хлеба
The effect of the surface active agents and gums of the vegetable origin on the quality of the bread
 
Creator Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
Паливода, С. Д.
Паливода, С. Д.
Palyvoda, S.
Волошин, С. В.
Волошин, С. В.
Voloshyn, S.
 
Subject камеді рослинного походження
поверхнево-активні речовини
питомий об’єм хліба
формостійкість
процес черствіння
камеди растительного происхождения
поверхностно-активные вещества
удельный объем хлеба
формоустойчивость
процесс черствения
gums of the vegetable origin
surface active agents
specific volume of bread
stability of shape
process of the staling
 
Description У роботі досліджувався вплив камедей рослинного походження і поверхнево-активних речовин на якість хліба і процес черствіння. Встановлені оптимальні дозування камедей для поліпшення якості хліба та запобігання процесу черствіння. Сумісне використання камедей та ПАР є більш ефективним порівняно із застосуванням лише камедей і дає змогу зменшити дозування останніх. В работе исследовано влияние камедей растительного происхождения и поверхностно-активных веществ на качество хлеба и процесс черствения. Установлены оптимальные дозировки камедей для улучшения качества хлеба и предотвращения процесса черствения. Совместное использование камедей и ПАВ более эффективно, чем использование только лишь камедей и дает возможность уменьшить дозировки последних. This work investigated the influence of plant origin gums and surface active agents to the quality of bread and the process of its growing stale. It was established the optimal dosage of gums for improving the quality of bread and delays the process of its growing stale. To use gums and surface active agents are more effective to compare with the usage of barely the gum and give the opportunity to reduce the dosage of the latter.
 
Date 2013-04-04T14:10:31Z
2013-04-04T14:10:31Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Юрчак, В. Г. Вплив поверхнево-активних речовин та камедей рослинного походження на якість хліба / В. Г. Юрчак, С. Д. Паливода, С. В. Волошин // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2007. – Т. 2, № 30. – С. 176–179.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7304
 
Language other