Вплив поверхнево-активних речовин та камедей рослинного походження на якість хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив поверхнево-активних речовин та камедей рослинного походження на якість хліба
Влияние поверхностно-активных веществ и камедей растительного происхождения на качество хлеба The effect of the surface active agents and gums of the vegetable origin on the quality of the bread |
|
Creator |
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г. Yurchak, V. Паливода, С. Д. Паливода, С. Д. Palyvoda, S. Волошин, С. В. Волошин, С. В. Voloshyn, S. |
|
Subject |
камеді рослинного походження
поверхнево-активні речовини питомий об’єм хліба формостійкість процес черствіння камеди растительного происхождения поверхностно-активные вещества удельный объем хлеба формоустойчивость процесс черствения gums of the vegetable origin surface active agents specific volume of bread stability of shape process of the staling |
|
Description |
У роботі досліджувався вплив камедей рослинного походження і поверхнево-активних речовин на якість хліба і процес черствіння. Встановлені оптимальні дозування камедей для поліпшення якості хліба та запобігання процесу черствіння. Сумісне використання камедей та ПАР є більш ефективним порівняно із застосуванням лише камедей і дає змогу зменшити дозування останніх. В работе исследовано влияние камедей растительного происхождения и поверхностно-активных веществ на качество хлеба и процесс черствения. Установлены оптимальные дозировки камедей для улучшения качества хлеба и предотвращения процесса черствения. Совместное использование камедей и ПАВ более эффективно, чем использование только лишь камедей и дает возможность уменьшить дозировки последних. This work investigated the influence of plant origin gums and surface active agents to the quality of bread and the process of its growing stale. It was established the optimal dosage of gums for improving the quality of bread and delays the process of its growing stale. To use gums and surface active agents are more effective to compare with the usage of barely the gum and give the opportunity to reduce the dosage of the latter.
|
|
Date |
2013-04-04T14:10:31Z
2013-04-04T14:10:31Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Юрчак, В. Г. Вплив поверхнево-активних речовин та камедей рослинного походження на якість хліба / В. Г. Юрчак, С. Д. Паливода, С. В. Волошин // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2007. – Т. 2, № 30. – С. 176–179.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7304 |
|
Language |
other
|
|