Запис Детальніше

Використання лактулози при виробництві кексів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання лактулози при виробництві кексів
Использование лактулозы при производстве кексов
The use of lactulose in the production of cakes
 
Creator Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Лиман, Н. П.
Лыман, Н. П.
Lyman, N.
 
Subject лактулоза
пребіотик
кондитерські вироби спеціального функціонального призначення
фізіологічно функціональні інгредієнти
лактулоза
пребиотик
кондитерские изделия специального функционального назначения
физиологически функциональные ингредиенты
lactulose
prebіotik
confectionery special functionality
physiologically functional ingredients
 
Description Стаття присвячена науковому обґрунтуванню і розширенню асортименту борошняних кондитерських виробів спеціального функціонального призначення з пребіотичними властивостями. Розроблено оптимальний рецептурний склад та досліджено вплив пребіотика лактулози. Статья посвящена научному обоснованию и расширению ассортимента мучных кондитерских изделий специального функционального назначения с пребиотическими свойствами. Разработан оптимальный рецептурный состав и исследовано влияние пребиотика лактулозы. The article is devoted to the scientific rationale and expansion of the range of confectionery special functionality with prebiotic properties. Develop an optimal composition of a prescription and the influence of the prebiotic lactulose.
 
Date 2013-04-04T13:53:00Z
2013-04-04T13:53:00Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Дорохович, А. М. Використання лактулози при виробництві кексів / А. М. Дорохович, Н. П. Лиман // Наукові праці ОНАХТ. – 2009. – № 36. – С. 177–180.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7293
 
Language other