Використання лактулози при виробництві кексів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання лактулози при виробництві кексів
Использование лактулозы при производстве кексов The use of lactulose in the production of cakes |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. Лиман, Н. П. Лыман, Н. П. Lyman, N. |
|
Subject |
лактулоза
пребіотик кондитерські вироби спеціального функціонального призначення фізіологічно функціональні інгредієнти лактулоза пребиотик кондитерские изделия специального функционального назначения физиологически функциональные ингредиенты lactulose prebіotik confectionery special functionality physiologically functional ingredients |
|
Description |
Стаття присвячена науковому обґрунтуванню і розширенню асортименту борошняних кондитерських виробів спеціального функціонального призначення з пребіотичними властивостями. Розроблено оптимальний рецептурний склад та досліджено вплив пребіотика лактулози. Статья посвящена научному обоснованию и расширению ассортимента мучных кондитерских изделий специального функционального назначения с пребиотическими свойствами. Разработан оптимальный рецептурный состав и исследовано влияние пребиотика лактулозы. The article is devoted to the scientific rationale and expansion of the range of confectionery special functionality with prebiotic properties. Develop an optimal composition of a prescription and the influence of the prebiotic lactulose.
|
|
Date |
2013-04-04T13:53:00Z
2013-04-04T13:53:00Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович, А. М. Використання лактулози при виробництві кексів / А. М. Дорохович, Н. П. Лиман // Наукові праці ОНАХТ. – 2009. – № 36. – С. 177–180.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7293 |
|
Language |
other
|
|