Визначення впливу фруктози на технологічні властивості оздоблювальних напівфабрикатів типу «суфле» для бісквітних тортів та тістечок
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення впливу фруктози на технологічні властивості оздоблювальних напівфабрикатів типу «суфле» для бісквітних тортів та тістечок
Определение влияния фруктозы на технологические свойства отделочных полуфабрикатов типа «суфле» для бисквитных тортов и пирожных Determination of the effect of fructose on the technological properties of semi-finishing of the "souffle" for biscuits and cakes |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. Мурзін, А. В. Мурзин, А. В. Murzin, A. Паращина, Н. А. Паращина, Н. А. Paraschyna, N. Рубан, І. В. Рубан, И. В. Ruban, I. |
|
Subject |
фруктоза
торт тістечко піноподібний напівфабрикат цукровий діабет фруктоза торт пирожное пенообразный полуфабрикат сахарный диабет fructose cake spumy precooked diabetes |
|
Description |
В даній роботі встановлено можливість раціонального використання фруктози при виробництві оздоблювальних напівфабрикатів піноподібної структури для тортів і тістечок. Визначено вплив фруктози на технологічні властивості напівфабрикату типу «суфле». В данной работе установлена возможность рационального использования фруктозы при производстве отделочных полуфабрикатов пенообразной структуры для тортов и пирожных. Определено влияние фруктозы на технологические свойства полуфабриката типа «суфле». In this paper the possibilities of rational use of fructose in the production of semi-finishing spumy structure for cakes and pastries. The influence of fructose on the technological properties of semi-finished products such as "souffle."
|
|
Date |
2013-04-04T13:58:45Z
2013-04-04T13:58:45Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович, А. М. Визначення впливу фруктози на технологічні властивості оздоблювальних напівфабрикатів типу «суфле» для бісквітних тортів та тістечок / А. М. Дорохович, А. В. Мурзін, Н. А. Паращина, І. В. Рубан // Наукові праці ОНАХТ. – 2012. – № 42. – С. 182 – 186.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7295 |
|
Language |
other
|
|