Запис Детальніше

Визначення впливу фруктози на технологічні властивості оздоблювальних напівфабрикатів типу «суфле» для бісквітних тортів та тістечок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення впливу фруктози на технологічні властивості оздоблювальних напівфабрикатів типу «суфле» для бісквітних тортів та тістечок
Определение влияния фруктозы на технологические свойства отделочных полуфабрикатов типа «суфле» для бисквитных тортов и пирожных
Determination of the effect of fructose on the technological properties of semi-finishing of the "souffle" for biscuits and cakes
 
Creator Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Мурзін, А. В.
Мурзин, А. В.
Murzin, A.
Паращина, Н. А.
Паращина, Н. А.
Paraschyna, N.
Рубан, І. В.
Рубан, И. В.
Ruban, I.
 
Subject фруктоза
торт
тістечко
піноподібний напівфабрикат
цукровий діабет
фруктоза
торт
пирожное
пенообразный полуфабрикат
сахарный диабет
fructose
cake
spumy precooked
diabetes
 
Description В даній роботі встановлено можливість раціонального використання фруктози при виробництві оздоблювальних напівфабрикатів піноподібної структури для тортів і тістечок. Визначено вплив фруктози на технологічні властивості напівфабрикату типу «суфле». В данной работе установлена возможность рационального использования фруктозы при производстве отделочных полуфабрикатов пенообразной структуры для тортов и пирожных. Определено влияние фруктозы на технологические свойства полуфабриката типа «суфле». In this paper the possibilities of rational use of fructose in the production of semi-finishing spumy structure for cakes and pastries. The influence of fructose on the technological properties of semi-finished products such as "souffle."
 
Date 2013-04-04T13:58:45Z
2013-04-04T13:58:45Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Дорохович, А. М. Визначення впливу фруктози на технологічні властивості оздоблювальних напівфабрикатів типу «суфле» для бісквітних тортів та тістечок / А. М. Дорохович, А. В. Мурзін, Н. А. Паращина, І. В. Рубан // Наукові праці ОНАХТ. – 2012. – № 42. – С. 182 – 186.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7295
 
Language other