Запис Детальніше

Ряжанка – українська простокваша

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ряжанка – українська простокваша
Ряженка – украинская простокваша
Ryazhenka – the Ukrainian sour milk
 
Creator Чернюшок, О. А.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Чернюшок, О. А.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Chernyushok, O.
Kochubey-Lytvynenko, O.
 
Subject ряжанка
кисломолочний продукт
сквашування
пряжене молоко
ряженка
кисломолочный продукт
сквашивание
топленое молоко
ryazhanka
fermented milk product
ripening
baked milk
 
Description В статті представлено, визначення ряжанки та асортиментний ряд даного виду продукту згідно нормативної документації, що діє в Україні. Наведено технологічні схеми виготовлення ряжанки термостатним та резервуарним способами. Описані основні технологічні операції та вимоги до якості: органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників ряжанки.
В статье представлено, определение ряженки и ассортиментный ряд данного вида продукта согласно нормативной документации, действующей в Украине. Приведены технологические схемы изготовления ряженки термостатным и резервуарным способами. Описаны основные технологические операции и требования к качеству: органолептических, физико-химических и микробиологических показателей ряженки.
Ryazhanka (fermented bake milk) definition and its range of product in accordance with the current Ukrainian regulatory documentations are presented in the article. It also contains process charts of ryazhanka production with both thermostatic and tank method. One presented the main technological operations and quality requirements in terms of organoleptic, physical and chemical, and microbiological features of ryazhanka.
 
Date 2013-04-11T13:56:35Z
2013-04-11T13:56:35Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Чернюшок, О. А. Ряжанка – українська простокваша / О. А. Чернюшок, О. В. Кочубей-Литвиненко // Продукты ингредиенты. – 2010. - № 3 (67). – С. 46-47.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7448
 
Language other