Ряжанка – українська простокваша
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ряжанка – українська простокваша
Ряженка – украинская простокваша Ryazhenka – the Ukrainian sour milk |
|
Creator |
Чернюшок, О. А.
Кочубей-Литвиненко, О. В. Чернюшок, О. А. Кочубей-Литвиненко, О. В. Chernyushok, O. Kochubey-Lytvynenko, O. |
|
Subject |
ряжанка
кисломолочний продукт сквашування пряжене молоко ряженка кисломолочный продукт сквашивание топленое молоко ryazhanka fermented milk product ripening baked milk |
|
Description |
В статті представлено, визначення ряжанки та асортиментний ряд даного виду продукту згідно нормативної документації, що діє в Україні. Наведено технологічні схеми виготовлення ряжанки термостатним та резервуарним способами. Описані основні технологічні операції та вимоги до якості: органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників ряжанки. В статье представлено, определение ряженки и ассортиментный ряд данного вида продукта согласно нормативной документации, действующей в Украине. Приведены технологические схемы изготовления ряженки термостатным и резервуарным способами. Описаны основные технологические операции и требования к качеству: органолептических, физико-химических и микробиологических показателей ряженки. Ryazhanka (fermented bake milk) definition and its range of product in accordance with the current Ukrainian regulatory documentations are presented in the article. It also contains process charts of ryazhanka production with both thermostatic and tank method. One presented the main technological operations and quality requirements in terms of organoleptic, physical and chemical, and microbiological features of ryazhanka. |
|
Date |
2013-04-11T13:56:35Z
2013-04-11T13:56:35Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Чернюшок, О. А. Ряжанка – українська простокваша / О. А. Чернюшок, О. В. Кочубей-Литвиненко // Продукты ингредиенты. – 2010. - № 3 (67). – С. 46-47.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7448 |
|
Language |
other
|
|