Запис Детальніше

Розробка конструктивних заходів для нівелювання сегрегації в процесах вібраційного перемішування харчової сировини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка конструктивних заходів для нівелювання сегрегації в процесах вібраційного перемішування харчової сировини
Разработка конструктивных мер для нивелирования сегрегации в процессах вибрационного перемешивания пищевого сырья
The development of constructive action for leveling segregation in a vibrating stirring process of a food raw
 
Creator Паламарчук, І. П.
Паламарчук, И. П.
Palamarchuck, I.
Зоткіна, Л. В.
Зоткина, Л. В.
Zotkina, L.
Наришков, П. В.
Нарышков, П. В.
Naryshkov, P.
Мисюра, Т. Г.
Мисюра, Т. Г.
Misyura, T.
 
Subject турбулізатор суміші
сегрегація
вібраційне поле
вібраційні змішувачі
урбулизатор смеси
сегрегация
вибрационное поле
turbulator mixture
segregation
vibratory field
 
Description Серед механічних методів впливу на об’єкт виробництва механічна дія є найбільш ефективним загальним способом керування динамічним станом продукції, що зумовлює ефективність такого заходу при усуненні сегрегації в процесах змішування. Конструктивним втіленням таких заходів стали розроблені вібраційні змішувачі з перетворювачами руху, з двома джерелами енергії, з пасивними та активними турбулізаторами суміші.
Среди механических методов влияния на объект производства механическое действие являются эффективным общим способом управления динамическим состоянием продукции, что обосновывает эффективность такого метода при устранении сегрегации в процессах перемешивания. Конструктивным внедрением таких методов стали разработанные вибрационные смесители с преобразователями движения, с двумя источниками энергии, с пассивными и активными турбулизаторами смеси.
Among the mechanical methods of influence on the objects of production the mechanical action is defined as effective way to control the general dynamic state of product, which explains the effectiveness of this method in the elimination of segregation in the mixing process. The developed vibro-mixers with converters of movement, two power sources, passive and active turbulence mixtures have become the constructive implementation of such methods.
 
Date 2013-04-17T11:55:17Z
2013-04-17T11:55:17Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Паламарчук, І. П. Розробка конструктивних заходів для нівелювання сегрегації в процесах вібраційного перемішування харчової сировини / І. П. Паламарчук, Л. В. Зоткіна, П. В. Наришков, Т. Г. Мисюра // Наукові праці НУХТ. – 2007. - №22. - С. 32-35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7529
 
Language other