Запис Детальніше

Дія ультразвукової кавітації та НВЧ випромінювання на мікроорганізми морквяного соку

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дія ультразвукової кавітації та НВЧ випромінювання на мікроорганізми морквяного соку
Действие ультразвуковой кавитации и СВЧ излучения на микроорганизмы морковного сока
Effects of ultrasonic cavitation and microwave radiation on microorganisms of carrot juice
 
Creator Жеплінська, М. М.
Жеплинская, М. М.
Zheplinska, M.
Зоткіна, Л. В.
Зоткина, Л. В.
Zotkina, L.
Носенко, В. Є.
Носенко, В. Е.
Nosenko, V.
Матко, С. В.
Матко, С. В.
Matko, S.
 
Subject гетерогенні системи
ультразвук
кавітація
мікроорганізми
гетерогенные системы
ультразвук
кавитация
микроорганизмы
heterogeneous systems
ultrasound
cavitation
microorganisms
 
Description Вивчено можливість підвищення якості непастеризованого морквяного соку фізичними діями, в першу чергу за допомогою ультразвукової кавітації і СВЧ випромінювання. Встановлено, що під впливом ультразвуку при деяких режимах обробки соку в ньому різко зменшується кількість мікроорганізмів.
Изучена возможность повышения качества непастеризированного морковного сока физическими действиями, в первую очередь с помощью ультразвуковой кавитации и СВЧ излучения. Установлено, что под воздействием ультразвука при некоторых режимах обработки сока в нем резко уменьшается количество микроорганизмов.
The opportunity to improve the quality of nonpasteurization carrot juice with a help of physical activities, especially with the help of ultrasonic cavitation and microwave radiation was researched. It was found that under the influence of ultrasound for certain modes of processing juice in it the amount of microorganisms sharply decreases.
 
Date 2013-04-17T11:32:55Z
2013-04-17T11:32:55Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Жеплінська, М. М. Дія ультразвукової кавітації та НВЧ випромінювання на мікроорганізми морквяного соку / М. М. Жеплінська, Л. В. Зоткіна, В. Є. Носенко, С. В. Матко // Харчова промисловість. – 2004. - №3. – С. 100-103.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7528
 
Language other