Запис Детальніше

Науково-дослідна робота на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів НУХТ

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Науково-дослідна робота на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів НУХТ
Научно-исследовательская работа на кафедре технологии хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищевых концентратов НУПТ
Scientific-research work at the Department of technology of bread, confectionery, pasta and food concentrates NUFT
 
Creator Устинов, Ю. В.
Устинов, Ю. В.
Ustinov, Yu.
 
Subject інтенсивне замішування
борошно
суха клейковина
дріжджі
ферментні препарати
цукрозамінники
мікроелементи
интенсивное замешивания
мука
сухая клейковина
дрожжи
ферментные препараты
сахарозаменители
микроэлементы
intensive mixing
flour
dry gluten
yeast
enzymes
sweeteners
microelements
 
Description Висвітлені наукові розробки з покращання якості виробів із борошна зниженої якості, впровадження інноваційних технологій у галузі, використання нетрадиційної сировини і харчових добавок з метою поліпшення якості виробів, надання їм оздоровчих властивостей.
Освещены научные разработки по улучшению качества изделий из муки пониженного качества, внедрение инновационных технологий в отрасли, использование нетрадиционного сырья и пищевых добавок с целью улучшения качества изделий, предания им оздоровительных свойств.
The scientific investigations in quality increasing of products made by the flour of reduced quality, application of the innovative technologies to production, use of nontraditional raw materials and food ingre dients with the aim of products quality increasing and giving them the healthy properties have been shown.
 
Date 2012-03-17T19:25:45Z
2012-03-17T19:25:45Z
2010
 
Identifier Устинов, Ю. В. Науково-дослідна робота на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів НУХТ / Ю. В. Устинов // Наукові праці НУХТ. - 2010. - № 33. - С. 17-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/455
 
Language uk_UK