Запис Детальніше

Особливості екологічного маркування продуктів харчування в Україні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості екологічного маркування продуктів харчування в Україні
Особенности экологической маркировки продуктов питания в Украине
The peculiarities of the ecological labelling of food products in Ukraine
 
Creator Архіпова, Г. І.
Проценко, Д. В.
Тройченко, О. В.
Архипова, Г. И.
Проценко, Д. В.
Тройченко, А. В.
Arkhipova, G.
Protsenko, D.
Troychenko, O.
 
Subject генетично-модифіковані організми
екологічне маркування
екологічні показники
екологічно безпечна продукція
забруднення
здоров'я населення
стандарти
харчові продукти
якість
генно-модифицированные организмы
экологическая маркировка
экологические показатели
экологически безопасная продукція
загрязнения
здоровья населения
стандарты
пищевые продукты
качество
genetically modified organisms
environmental labeling
environmental performance
environmentally safe products
pollution
health
standards
food quality
 
Description Розглянуто проблему якості, безпеки продуктів харчування, ступеня забруднення їх хімічними речовинами та появи генно-модифікованих організмів, які впливають на якість продуктів. Розкрито зміст особливостей екологічного маркування. Проведено аналіз досліджень екологічного маркування на упаковках продуктів харчування в супермаркетах Києва.
Рассмотрена проблема качества, безопасности продуктов питания, степени их загрязнения химическими веществами и появления генно-модифицированных организмов, которые влияют на качество продуктов. Раскрыто содержание особенностей экологической маркировки. Проведен анализ исследований экологической маркировки на упаковках продуктов питания в супермаркетах Киева.
The problem of quality, food safety, their degree of pollution of chemicals and the emergence of genetically modified organisms, which affect the quality of the food. Disclosed the content of the peculiarities of the ecological labelling. The analysis of studies of environmental labelling on the packaging of food products in the supermarkets of Kiev.
 
Date 2012-03-26T18:49:26Z
2012-03-26T18:49:26Z
2011
 
Identifier Архіпова, Г. І. Особливості екологічного маркування продуктів харчування в Україні / Г. І. Архіпова, Д. В. Проценко, О. В. Тройченко // Екологічний вісник. - 2011. - N 1. - С. 27-28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/521
 
Language other