Запис Детальніше

Лінгвістична апроксимація технологічних показників хлібопекарського виробництва

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Лінгвістична апроксимація технологічних показників хлібопекарського виробництва
Лингвистическая аппроксимация технологических показателей хлебопекарного производства
Linguistic Approximation of Bread Making Parameters
 
Creator Шаруда, С. С.
Шаруда, С. С.
Sharuda, S.
Кишенько, В. Д.
Кишенько, В. Д.
Kyshenko, V.
 
Subject хлібопекарське виробництво
хлебопекарное производство
bakery production
сценарний підхід
сценарный подход
scenario approach
нечіткі множини
нечёткие множества
fuzzy sets
функція належності
функция принадлежности
membership function
 
Description В даній статті показано, що хлібопекарське виробництво дійсно є складним об'єктом управління. У такому випадку одним з ефективних способів управління є застосування сценарного підходу. Обгрунтовано необхідність використання теорії нечітких множин для побудови систем управління технологічними процесами виробництва хліба. Наведено функції належності для основних технологічних показників даних процесів. В данной статье показано, что хлебопекарное производство действительно является сложным объектом
управления. В таком случае одним из эффективных способов управления является применение сценарного
подхода. Обоснована необходимость использования теории нечетких множеств для построения систем
управления технологическими процессами производства хлеба. Приведены функции принадлежности для
основных технологических показателей данных процессов. In this paper it is shown that the production of bread-making is indeed a complex object management. In this case, one of the most effective ways to manage is a scenario approach. The necessity of using the theory of fuzzy sets for the construction of process control systems for the production of bread. Shows the membership functions for the main technological parameters of these processes.
 
Date 2012-03-29T21:49:18Z
2012-03-29T21:49:18Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Шаруда, С. С. Лінгвістична апроксимація технологічних показників хлібопекарського виробництва / С. С. Шаруда, В. Д. Кишенько // Искусственный интеллект. - 2008. - № 4. - С. 188 - 192.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/618
 
Language uk_UK