Запис Детальніше

Про якість хліба з борошна, одержаного із суцільнозмеленого зерна.

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Про якість хліба з борошна, одержаного із суцільнозмеленого зерна.
Качество хлеба из муки, полученной из цельносмолотого зерна
The quality of bread made whole-wheat flour.
 
Creator Михонік, Л. А.
Михоник, Л. А.
Mykhonik, L.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Федорова, Т. О.
Федорова, Т. А.
Fedorova, T.
 
Subject борошно з суцільнозмеленого зерна пшениці
пшенична клейковина
закваска-підкислювач
мука из цельносмолотого зерна пшеницы
пшеничная клейковина
закваска-подкислитель
whole-wheat flour
wheat gluten
sour-acidulant
 
Description В статті наведено результати досліджень впливу способів приготування тіста на якість хліба з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці «Здоров’я».
В статье приведены исследования влияния способов приготовления теста на хлеб из муки из цельносмолотого зерна пшеницы «Здоровье».
The paper presents the study of the influence of methods of preparing dough for bread made whole-wheat flour "Health" .
 
Date 2012-04-03T15:10:56Z
2012-04-03T15:10:56Z
2006
 
Identifier Дробот В. І. Про якість хліба з борошна, одержаного із суцільнозмеленого зерна / В. І. Дробот, Т. О. Федорова, Л. А. Михонік // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2006. – № 11. – С. 4–5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/687
 
Language uk_UK