Про якість хліба з борошна, одержаного із суцільнозмеленого зерна.
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Про якість хліба з борошна, одержаного із суцільнозмеленого зерна.
Качество хлеба из муки, полученной из цельносмолотого зерна The quality of bread made whole-wheat flour. |
|
Creator |
Михонік, Л. А.
Михоник, Л. А. Mykhonik, L. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Федорова, Т. О. Федорова, Т. А. Fedorova, T. |
|
Subject |
борошно з суцільнозмеленого зерна пшениці
пшенична клейковина закваска-підкислювач мука из цельносмолотого зерна пшеницы пшеничная клейковина закваска-подкислитель whole-wheat flour wheat gluten sour-acidulant |
|
Description |
В статті наведено результати досліджень впливу способів приготування тіста на якість хліба з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці «Здоров’я».
В статье приведены исследования влияния способов приготовления теста на хлеб из муки из цельносмолотого зерна пшеницы «Здоровье». The paper presents the study of the influence of methods of preparing dough for bread made whole-wheat flour "Health" . |
|
Date |
2012-04-03T15:10:56Z
2012-04-03T15:10:56Z 2006 |
|
Identifier |
Дробот В. І. Про якість хліба з борошна, одержаного із суцільнозмеленого зерна / В. І. Дробот, Т. О. Федорова, Л. А. Михонік // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2006. – № 11. – С. 4–5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/687 |
|
Language |
uk_UK
|
|