Споживчі властивості хлібобулочних виробів з борошна високого виходу.
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Споживчі властивості хлібобулочних виробів з борошна високого виходу.
Потребительские свойства хлебобулочных изделий из муки высокого выхода. Consumer properties of bakery products from flour of high yield. |
|
Creator |
Михонік, Л. А.
Михоник, Л. А. Mykhonik, L. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
Борошно, хліб, показники , якість, перетравлення.
Мука, хлеб, показатели, качество, усваивание. Flour, bread, parameters, quality, digestion. |
|
Description |
В статті наведено результати досліджень впливу дисперсності борошна високого виходу на споживчі властивості виробів.
В статье приведены результаты исследования влияния дисперсности муки на потребительские свойства изделий. In clause results of studying of influence of depressiveness of a flour high on consumer properties of products are resulted. |
|
Date |
2012-04-03T15:15:17Z
2012-04-03T15:15:17Z 2008 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/688
|
|
Language |
uk_UK
|
|