Запис Детальніше

Споживчі властивості хлібобулочних виробів з борошна високого виходу.

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Споживчі властивості хлібобулочних виробів з борошна високого виходу.
Потребительские свойства хлебобулочных изделий из муки высокого выхода.
Consumer properties of bakery products from flour of high yield.
 
Creator Михонік, Л. А.
Михоник, Л. А.
Mykhonik, L.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject Борошно, хліб, показники , якість, перетравлення.
Мука, хлеб, показатели, качество, усваивание.
Flour, bread, parameters, quality, digestion.
 
Description В статті наведено результати досліджень впливу дисперсності борошна високого виходу на споживчі властивості виробів.
В статье приведены результаты исследования влияния дисперсности муки на потребительские свойства изделий.
In clause results of studying of influence of depressiveness of a flour high on consumer properties of products are resulted.
 
Date 2012-04-03T15:15:17Z
2012-04-03T15:15:17Z
2008
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/688
 
Language uk_UK