Запис Детальніше

Дослідження фізико-хімічних характеристик різних видів кефіру

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження фізико-хімічних характеристик різних видів кефіру
Исследование физико-химических характеристик разных видов кефира
Investigation fisico-chemical charecteristic of diferens kefir
 
Creator Подобій, О. В.
Воловик, Л. С.
Мірошников, О. М.
Уманська, А. О.
Долотенко, Є. Ю.
Подобий, Е. В.
Воловик, Л. С.
Мирошников, О. Н.
Уманська, А. О.
Долотенко, Е. Ю.
Podobiy, O.
Volovik, L.
Miroshnikov, O.
Umanska, A.
Dolotenko, E.
 
Subject кефір
поверхневий натяг
робота когезії
міжмолекулярні взаємодії
кефир
поверхностное натяжение
работа когезии
межмолекулярное взаємодействие
kefir
tension value
lactic fat
cohesion work
 
Description Досліджено вплив жирності різних видів кефірів на величину поверхностное натяжение и работу міжмолекулярних сил щеплення (роботу когезії). На основі експериментальних даних встановлено, що при збільшенні частки молочного жиру в кефірах різних торгових марок поверхневий натяг та робота когезії зменшуються.
Исследовано влияние жирности разных видов кефира на величину поверхневого натягу та работу межмолекулярных сил сцепления (работу когезии). На основании экспериментальных даных установили, что при увеличении содержания молочного жира в кефирах разных торговых марок поверхностное натяжение и работу когезии уменшаются.
It was investigated the influence of fatness of different kefir types on the surface tension value and work of intermolecular attractive forces (cohesion work). It was found that the increase in proportion of lactic fat in kefir solutions leads to surface tension and cohesion work reduce.
 
Date 2012-04-11T08:24:47Z
2012-04-11T08:24:47Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Подобій, О. В. Дослідження фізико-хімічних характеристик різних видів кефіру / О. В. Подобій, Л. С. Воловик, О. М. Мірошников, А. О. Уманська, Є. Ю. Долотенко // Харчова і переробна промисловість. – 2010. – № 9.– С. 70–73.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/832
 
Language other