Дослідження ефективності очищення дифузійного соку з поверненням осаду СаСО3 в різні зони рН прогресивної переддефекації
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження ефективності очищення дифузійного соку з поверненням осаду СаСО3 в різні зони рН прогресивної переддефекації
Исследование эффективности очистки диффузионного сока с возвратом осадка СаСО3 в разные зоны рН прогрессивной переддефекации The efficacy juice purification returning precipitate CaCO3 at different pH zones progressive pereddefekatsiyi |
|
Creator |
Петруша, О. О.
Рева, Л. П. Петруша, О. А. Рева, Л. П. Petrusha, O. Reva, L. |
|
Subject |
Прогресивна протитечійна переддефекація, карбонат кальцію, фо- сфорна кислота.
Прогрессивная преддефекация, карбонат кальция, фосфор- ная кислота. Progressive counterflowr preliming, calcium carbonate, phosphoric acid. |
|
Description |
Сучасна технологічна схема очищення дифузійного соку передбачає повернення осаду СаСО3 на попередню дефекацію. У роботі наведені результати експериментальних досліджень ефективності повернення частинок осаду карбонату кальцію у різні зони прогресивної переддефекації. За отриманими даними раціональною виявилась зона рН ≈ 9 як для соків нормальної якості, так і для соків пониженої якості. Современная технологическая схема очистки диффузионного сока предусматривает возврат осадка СаСО3 на предварительную дефекацию. В работе приведены результаты экспериментальных исследований эффективности возврата осадка карбоната кальция в различные зоны прогрессивной преддефекации. По полученным данным рациональной оказалась зона рН ≈ 9 как для соков нормального качества, так и для соков сниженного качества. Modern technological scheme for purification of raw juice envisages a return to preprecipitate CaCO3 defecation. The paper shows the results of experimental research on the effectiveness of calcium carbonate precipitate return to the different areas of progressive preliming. On a semirational data was was zone pH ≈ 9 for the normal juices in the quality and reduced quality for juice. |
|
Date |
2012-04-16T15:18:27Z
2012-04-16T15:18:27Z 2012 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/870
|
|