Запис Детальніше

Дослідження ефективності очищення дифузійного соку з поверненням осаду СаСО3 в різні зони рН прогресивної переддефекації

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження ефективності очищення дифузійного соку з поверненням осаду СаСО3 в різні зони рН прогресивної переддефекації
Исследование эффективности очистки диффузионного сока с возвратом осадка СаСО3 в разные зоны рН прогрессивной переддефекации
The efficacy juice purification returning precipitate CaCO3 at different pH zones progressive pereddefekatsiyi
 
Creator Петруша, О. О.
Рева, Л. П.
Петруша, О. А.
Рева, Л. П.
Petrusha, O.
Reva, L.
 
Subject Прогресивна протитечійна переддефекація, карбонат кальцію, фо- сфорна кислота.
Прогрессивная преддефекация, карбонат кальция, фосфор- ная кислота.
Progressive counterflowr preliming, calcium carbonate, phosphoric acid.
 
Description Сучасна технологічна схема очищення дифузійного соку передбачає повернення осаду СаСО3 на попередню дефекацію. У роботі наведені результати експериментальних досліджень ефективності повернення частинок осаду карбонату кальцію
у різні зони прогресивної переддефекації. За отриманими даними раціональною виявилась зона рН ≈ 9 як для соків нормальної якості, так і для соків пониженої якості.
Современная технологическая схема очистки диффузионного сока предусматривает возврат осадка СаСО3 на предварительную дефекацию. В работе приведены результаты экспериментальных исследований эффективности возврата осадка карбоната кальция в различные зоны прогрессивной преддефекации. По полученным данным рациональной оказалась зона рН ≈ 9 как для соков нормального качества, так и для соков сниженного качества.
Modern technological scheme for purification of raw juice envisages a return to preprecipitate CaCO3 defecation. The paper shows the results of experimental research on the effectiveness of calcium carbonate precipitate return to the different areas of progressive
preliming. On a semirational data was was zone pH ≈ 9 for the normal juices in the quality and
reduced quality for juice.
 
Date 2012-04-16T15:18:27Z
2012-04-16T15:18:27Z
2012
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/870