Запис Детальніше

Перетравлюваність білків і вуглеводів хлібобулочних виробів за удосконаленого безопарного способу приготування тіста

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перетравлюваність білків і вуглеводів хлібобулочних виробів за удосконаленого безопарного способу приготування тіста
Перевариваемость белков и углеводов хлебобулочных изделий изготовленых усовершенствованным безопарным способом
Digestibility of proteins and carbohydrates bakery products manufactured improved without dough way
 
Creator Тесля, О. Д.
Тесля, О. Д.
Tesla, O.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Бондаренко, Ю. В.
Бондаренко, Ю. В.
Bondarenko, J.
 
Subject хлібобулочні вироби
вуглеводи
білкові речовини
ферменти
in vitro
хлебобулочные изделия
углеводы
белковые вещества
ферменты
in vitro
bakery products
carbohydrates
proteins
enzymes
in vitro
 
Description В матеріалах статті встановлено, що внаслідок технологічних заходів використаних у прискореній технології, білкові речовини та вуглеводи виробів більш податливі дії харчотравних ферментів, що сприяє їх кращому засвоєнню організмом.
В матеріалах статьи установлено, что вследствие технологических мероприятий использованных в ускоренной технологии, белковые вещества и углеводы изделий более податливы действию ферментов желудочно-кишечного тракта, что способствует их лучшему усвоению организмом.
In materials of paper found that because of technological measures used inaccelerated technology, proteins and carbohydrates are more pliable product of enzyme that helps them better assimilation by the body.
 
Date 2012-05-10T16:02:23Z
2012-05-10T16:02:23Z
2010
 
Identifier Тесля, О. Д. Перетравленість білків і вуглеводів хлібобулочних виробів за вдосконаленого безопарного способу приготування тіста / О. Д. Тесля, В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко // Хранение и переработка зерна. - 2010. - № 9(135). – С. 57-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1057
 
Language uk_UK