Перетравлюваність білків і вуглеводів хлібобулочних виробів за удосконаленого безопарного способу приготування тіста
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перетравлюваність білків і вуглеводів хлібобулочних виробів за удосконаленого безопарного способу приготування тіста
Перевариваемость белков и углеводов хлебобулочных изделий изготовленых усовершенствованным безопарным способом Digestibility of proteins and carbohydrates bakery products manufactured improved without dough way |
|
Creator |
Тесля, О. Д.
Тесля, О. Д. Tesla, O. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Бондаренко, Ю. В. Бондаренко, Ю. В. Bondarenko, J. |
|
Subject |
хлібобулочні вироби
вуглеводи білкові речовини ферменти in vitro хлебобулочные изделия углеводы белковые вещества ферменты in vitro bakery products carbohydrates proteins enzymes in vitro |
|
Description |
В матеріалах статті встановлено, що внаслідок технологічних заходів використаних у прискореній технології, білкові речовини та вуглеводи виробів більш податливі дії харчотравних ферментів, що сприяє їх кращому засвоєнню організмом.
В матеріалах статьи установлено, что вследствие технологических мероприятий использованных в ускоренной технологии, белковые вещества и углеводы изделий более податливы действию ферментов желудочно-кишечного тракта, что способствует их лучшему усвоению организмом. In materials of paper found that because of technological measures used inaccelerated technology, proteins and carbohydrates are more pliable product of enzyme that helps them better assimilation by the body. |
|
Date |
2012-05-10T16:02:23Z
2012-05-10T16:02:23Z 2010 |
|
Identifier |
Тесля, О. Д. Перетравленість білків і вуглеводів хлібобулочних виробів за вдосконаленого безопарного способу приготування тіста / О. Д. Тесля, В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко // Хранение и переработка зерна. - 2010. - № 9(135). – С. 57-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1057 |
|
Language |
uk_UK
|
|