Обробка житньо – пшеничного хліба струмами НВЧ з метою запобігання пліснявінню
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обробка житньо – пшеничного хліба струмами НВЧ з метою запобігання пліснявінню
Обработка ржано-пшеничного хлеба токами СВЧ для предотвращения плесневения Processing of rye-wheat bread currents microwave to prevent molds |
|
Creator |
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А. Silchuk, T. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Антонюк, М. І. Антонюк, М. И. Antonyuk, M. I. |
|
Subject |
Хліб, солодовий екстракт, ферментний препарат, процес черствіння.
Хлеб, солодовый экстракт, ферментные препараты, процесс черствения. Bread, malt extract, enzymes, stylling process. |
|
Description |
Наведені результати впливу струмів НВЧ на житньо-пшеничний хліб. Показано ефективність використання СВЧ енергії з метою подовження терміну зберігання хліба без погіршання його споживчих характеристик.
Приведены результаты воздействия токов СВЧ на ржано – пшеничный хлеб. Показана эффективность использования СВЧ энергии для продлевания сроков хранения хлеба, без ухудшения его потребительских характеристик. Results of UHF streams affect on rye – wheat breads have achieved. Effectiveness of UHF energy use for prolonging storage time of bread without worsening of consumer characteristics has been shown. |
|
Date |
2012-06-06T16:20:30Z
2012-06-06T16:20:30Z 2004 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1206
|
|
Language |
uk_UK
|
|