Запис Детальніше

Обробка житньо – пшеничного хліба струмами НВЧ з метою запобігання пліснявінню

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обробка житньо – пшеничного хліба струмами НВЧ з метою запобігання пліснявінню
Обработка ржано-пшеничного хлеба токами СВЧ для предотвращения плесневения
Processing of rye-wheat bread currents microwave to prevent molds
 
Creator Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Антонюк, М. І.
Антонюк, М. И.
Antonyuk, M. I.
 
Subject Хліб, солодовий екстракт, ферментний препарат, процес черствіння.
Хлеб, солодовый экстракт, ферментные препараты, процесс черствения.
Bread, malt extract, enzymes, stylling process.
 
Description Наведені результати впливу струмів НВЧ на житньо-пшеничний хліб. Показано ефективність використання СВЧ енергії з метою подовження терміну зберігання хліба без погіршання його споживчих характеристик.
Приведены результаты воздействия токов СВЧ на ржано – пшеничный хлеб. Показана эффективность использования СВЧ энергии для продлевания сроков хранения хлеба, без ухудшения его потребительских характеристик.
Results of UHF streams affect on rye – wheat breads have achieved. Effectiveness of UHF energy use for prolonging storage time of bread without worsening of consumer characteristics has been shown.
 
Date 2012-06-06T16:20:30Z
2012-06-06T16:20:30Z
2004
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1206
 
Language uk_UK