Мінеральні речовини екструзійних картоплепродуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мінеральні речовини екструзійних картоплепродуктів
Минеральные вещества экструзионных картофелепродуктов Minerals of extrusion potato products |
|
Creator |
Шульга, О. С.
Шульга, О. С. Shulga, O. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Шаран, А. В. Шаран, А. В. Sharan, A. Іщенко, М. Ищенко, Н. В. Ischenko, M. Петрова, Ж. Петрова, Ж. Petrova, J. Іщенко, М. В. |
|
Subject |
Мінеральні речовини, сухе картопляне пюре, крупи, екструзія.
Минеральные вещества, сухое картофельное пюре, крупы, экструзия. Minerals, powdered mashed potatoes, grains, extrusion. |
|
Description |
В статті наводяться результати визначення вмісту мінеральних речовин в сировині, що використовують для виробництва екструзійних продуктів та екструдату. Були визначені такі мінеральні речовини: калій, мідь, цинк, марганець, залізо. Встановлено, що корегування співвідношення сировинних інгредієнтів дозволить корегувати вміст мінеральних речовин в готових виробах з метою отримання найбільш збалансованого складу.
В статье приводятся результаты определения содержания минеральных веществ в сырье, используемые для производства экструзионных продуктов и экструдата. Были определены следующие минеральные вещества: калий, медь, цинк, марганец, железо. Установлено, что корректировка соотношения сырьевых ингредиентов позволит корректировать содержание минеральных веществ в готовых изделиях с целью получения наиболее сбалансированного состава. The article presents the results of determination of mineral raw materials that are used for the production of extrusion products and the extrudate. Were identified following minerals: potassium, copper, zinc, manganese, iron. Found that adjusting the ratio of raw ingredients will adjust the content of mineral substances in finished products in order to obtain the most balanced composition. |
|
Date |
2012-06-09T08:19:19Z
2012-06-09T08:19:19Z 2008 |
|
Identifier |
Мінеральні речовини екструзійних картоплепродуктів / О.Шульга, В.Ковбаса, А.Шаран, М.Іщенко
// Харчова і переробна промисловість. - К., 2008. - С. 19-21
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1263 |
|
Language |
uk_UK
|
|