Науковий підхід до створення нових технологій комбінованих кондитерських виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Науковий підхід до створення нових технологій комбінованих кондитерських виробів
Научный подход к созданию новых технологий комбинированных кондитерских изделий The scientific going of creation new technologies of the combined confectioner candies |
|
Creator |
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И. Obolkina, V. |
|
Subject |
Комбіновані кондитерські вироби, ко-екструзія, гідроколоїди, поверхнево-активні речовини, стабілізаційні комплексні суміші.
Комбинированные кондитерские изделия, ко-екструзия, гидроколлоиды, поверхностно-активные вещества, стабилизационные комплексные смеси. Сombined confectioner candies, coextrusion, gidrokoloidi, surface active matters, stabilizing complex mixtures. |
|
Description |
Розглянуто комплексне розв'язання проблеми створення нового асортименту різних груп конкурентоспроможних комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії, шляхом розроблення науково обґрунтованих технологій здобного печива та заварних пряників з начинкою, цукерок з комбінованими корпусами.
Рассмотрено комплексное решение проблемы создания нового ассортимента разных групп конкурентоспособных комбинированных кондитерских изделий, которые формируются методом ко-екструзии, путем разрабатывания научно обоснованных технологий сдобного печенья и заварных пряников с начинкой, конфет с комбинированными корпусами. Article is dedicated to the complex decision of a problem of making a new assortment of different groups of competitive combined confectioner candies at forming, by the method of co-extrusion development of the scientifically grounded technologies of rich pastries and scalded cakes with filling, candies with the combined corps. |
|
Date |
2012-06-09T08:40:12Z
2012-06-09T08:40:12Z 2008 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1265
|
|
Language |
uk_UK
|
|