Запис Детальніше

Науковий підхід до створення нових технологій комбінованих кондитерських виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Науковий підхід до створення нових технологій комбінованих кондитерських виробів
Научный подход к созданию новых технологий комбинированных кондитерских изделий
The scientific going of creation new technologies of the combined confectioner candies
 
Creator Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
 
Subject Комбіновані кондитерські вироби, ко-екструзія, гідроколоїди, поверхнево-активні речовини, стабілізаційні комплексні суміші.
Комбинированные кондитерские изделия, ко-екструзия, гидроколлоиды, поверхностно-активные вещества, стабилизационные комплексные смеси.
Сombined confectioner candies, coextrusion, gidrokoloidi, surface active matters, stabilizing complex mixtures.
 
Description Розглянуто комплексне розв'язання проблеми створення нового асортименту різних груп конкурентоспроможних комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії, шляхом розроблення науково обґрунтованих технологій здобного печива та заварних пряників з начинкою, цукерок з комбінованими корпусами.
Рассмотрено комплексное решение проблемы создания нового ассортимента разных групп конкурентоспособных комбинированных кондитерских изделий, которые формируются методом ко-екструзии, путем разрабатывания научно обоснованных технологий сдобного печенья и заварных пряников с начинкой, конфет с комбинированными корпусами.
Article is dedicated to the complex decision of a problem of making a new assortment of different groups of competitive combined confectioner candies at forming, by the method of co-extrusion development of the scientifically grounded technologies of rich pastries and scalded cakes with filling, candies with the combined corps.
 
Date 2012-06-09T08:40:12Z
2012-06-09T08:40:12Z
2008
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1265
 
Language uk_UK