Науковий підхід до створення композицій з пряно-ароматичної сировини для вермутів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Науковий підхід до створення композицій з пряно-ароматичної сировини для вермутів
Научный поход к составлению композиций из пряно-ароматического сырья для вермутов Scientific aproach to drafting of compositions from spicily-aromatic raw material for vermouths |
|
Creator |
Добоній, І. В.
Добоний, И. В. Doboniy, I. Білько, М. В. Билько, М. В. Bilko, M. Кораблева, О. А. Кораблева, О. А. Korableva, O. |
|
Subject |
Вермут, пряно-ароматична сировина, біологічно-активні речовини.
Вермут, пряно-ароматическое сырье, биологически-активные вещества. Vermouth, spicily aromatic raw material, bioactive matters. |
|
Description |
Приведена сравнительная характеристика эфирных масел пряно-ароматического сырья разных регионов Украины по количественному содержанию и качественному составу. Научно обоснован выбор композиции трав для вермутов.
Приведена порівняльна характеристика ефірних масел пряно-ароматичної сировини різних регіонів України за кількісним вмістом та якісному складу. Науково обґрунтований вибір композиції трав для вермутів. Comparative description of essential oils is resulted spicily-aromatic raw material of different regions of Ukraine on quantitative maintenance and high-quality indexes. Going near the choice of compositions is scientifically grounded for vermouths. |
|
Date |
2012-06-11T09:49:11Z
2012-06-11T09:49:11Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Журнал «Пищевая промышленность: наука и технологии» г. Минск.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1294 |
|
Language |
other
|
|