Запис Детальніше

Науковий підхід до створення композицій з пряно-ароматичної сировини для вермутів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Науковий підхід до створення композицій з пряно-ароматичної сировини для вермутів
Научный поход к составлению композиций из пряно-ароматического сырья для вермутов
Scientific aproach to drafting of compositions from spicily-aromatic raw material for vermouths
 
Creator Добоній, І. В.
Добоний, И. В.
Doboniy, I.
Білько, М. В.
Билько, М. В.
Bilko, M.
Кораблева, О. А.
Кораблева, О. А.
Korableva, O.
 
Subject Вермут, пряно-ароматична сировина, біологічно-активні речовини.
Вермут, пряно-ароматическое сырье, биологически-активные вещества.
Vermouth, spicily aromatic raw material, bioactive matters.
 
Description Приведена сравнительная характеристика эфирных масел пряно-ароматического сырья разных регионов Украины по количественному содержанию и качественному составу. Научно обоснован выбор композиции трав для вермутов.
Приведена порівняльна характеристика ефірних масел пряно-ароматичної сировини різних регіонів України за кількісним вмістом та якісному складу. Науково обґрунтований вибір композиції трав для вермутів.
Comparative description of essential oils is resulted spicily-aromatic raw material of different regions of Ukraine on quantitative maintenance and high-quality indexes. Going near the choice of compositions is scientifically grounded for vermouths.
 
Date 2012-06-11T09:49:11Z
2012-06-11T09:49:11Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Журнал «Пищевая промышленность: наука и технологии» г. Минск.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1294
 
Language other