Запис Детальніше

Пресовані дріжджі. Ефективність їх використання на хлібопекарських підприємствах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пресовані дріжджі. Ефективність їх використання на хлібопекарських підприємствах
Прессованные дрожжи. Эффективность их использования на хлебопекарных предприятиях
Pressed yeast. The effectiveness of their use in bakeries
 
Creator Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
 
Subject Борошно, дріжджі, мальтазна активність, тісто, глютатіон, бродіння, газоутворення, хліб.
Мука, дрожжи, мальтазная активность, тесто, глютатион, брожение, газообразование, хлеб.
Slour, yeast, maltazna activity, dough, glutathione, fermentation, gas formation, grain.
 
Description Проведені комплексні дослідження біотехнологічних властивостей нових штамів дріжджів спиртових заводів, а також зроблено порівняльний аналіз різних штамів дріжджів спиртових та спеціалізованих заводів. В виробничих умовах доведена доцільність використання нових штамів дріжджів спиртових заводів в хлібопеченні.
Проведены комплексные исследования биотехнологических свойств новых штаммов дрожжей спиртовых заводов, а также проведен сравнительный анализ разных штаммов дрожжей спиртовых и специализированных заводов. В призводственных условиях доведена целесообразность использования новых штаммов дрожжей спиртовых заводов в хлебопечении.
Complex research of biotechnological properties of new strains of yeast distilleries, as well as the comparative analysis of different strains of yeast alcohol and specialized plants. In industrial conditions proved the feasibility of using new strains of yeast in bread making distilleries.
 
Date 2012-06-13T18:26:25Z
2012-06-13T18:26:25Z
1996
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1412
 
Language uk_UK