Пресовані дріжджі. Ефективність їх використання на хлібопекарських підприємствах
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пресовані дріжджі. Ефективність їх використання на хлібопекарських підприємствах
Прессованные дрожжи. Эффективность их использования на хлебопекарных предприятиях Pressed yeast. The effectiveness of their use in bakeries |
|
Creator |
Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А. Falendysh, N. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Доценко, В. Ф. Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. |
|
Subject |
Борошно, дріжджі, мальтазна активність, тісто, глютатіон, бродіння, газоутворення, хліб.
Мука, дрожжи, мальтазная активность, тесто, глютатион, брожение, газообразование, хлеб. Slour, yeast, maltazna activity, dough, glutathione, fermentation, gas formation, grain. |
|
Description |
Проведені комплексні дослідження біотехнологічних властивостей нових штамів дріжджів спиртових заводів, а також зроблено порівняльний аналіз різних штамів дріжджів спиртових та спеціалізованих заводів. В виробничих умовах доведена доцільність використання нових штамів дріжджів спиртових заводів в хлібопеченні.
Проведены комплексные исследования биотехнологических свойств новых штаммов дрожжей спиртовых заводов, а также проведен сравнительный анализ разных штаммов дрожжей спиртовых и специализированных заводов. В призводственных условиях доведена целесообразность использования новых штаммов дрожжей спиртовых заводов в хлебопечении. Complex research of biotechnological properties of new strains of yeast distilleries, as well as the comparative analysis of different strains of yeast alcohol and specialized plants. In industrial conditions proved the feasibility of using new strains of yeast in bread making distilleries. |
|
Date |
2012-06-13T18:26:25Z
2012-06-13T18:26:25Z 1996 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1412
|
|
Language |
uk_UK
|
|