Запис Детальніше

Проблеми поліпшення якості хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблеми поліпшення якості хліба
Проблемы улучшения качества хлеба
The problem of improving the quality of bread
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject борошно
ферментні препарати
добавки
білок
нетрадиційна сировина
мука
ферментные препараты
добавки
белок
нетрадиционное сырье
flour
ferment drugs
supplements
protein
non-traditional raw materials
 
Description Зроблено аналіз якості хлібопекарського борошна, запропоновано ферментні препарати та нетрадиційні харчові добавки для підвищення якості готових виробів.
Сделан анализ качества хлебопекарной муки, предложены ферментные препараты и нетрадиционные пищевые добавки для повышения качества готовых изделий.
An analysis of the quality of the baking flour, offered enzymatic preparations and non-traditional food additives to improve the quality of finished products.
 
Date 2012-06-13T19:50:43Z
2012-06-13T19:50:43Z
2000
 
Identifier Дробот, В. І. Проблеми поліпшення якості хліба / В. І. Дробот // Наукові праці УДУХТ. - К.: УДУХТ, 2000. - № 8. – С. 46-48.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1415
 
Language uk_UK