Проблеми поліпшення якості хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Проблеми поліпшення якості хліба
Проблемы улучшения качества хлеба The problem of improving the quality of bread |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
борошно
ферментні препарати добавки білок нетрадиційна сировина мука ферментные препараты добавки белок нетрадиционное сырье flour ferment drugs supplements protein non-traditional raw materials |
|
Description |
Зроблено аналіз якості хлібопекарського борошна, запропоновано ферментні препарати та нетрадиційні харчові добавки для підвищення якості готових виробів.
Сделан анализ качества хлебопекарной муки, предложены ферментные препараты и нетрадиционные пищевые добавки для повышения качества готовых изделий. An analysis of the quality of the baking flour, offered enzymatic preparations and non-traditional food additives to improve the quality of finished products. |
|
Date |
2012-06-13T19:50:43Z
2012-06-13T19:50:43Z 2000 |
|
Identifier |
Дробот, В. І. Проблеми поліпшення якості хліба / В. І. Дробот // Наукові праці УДУХТ. - К.: УДУХТ, 2000. - № 8. – С. 46-48.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1415 |
|
Language |
uk_UK
|
|