Технологічні аспекти енергозбереження у виробництві цукру з буряків
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологічні аспекти енергозбереження у виробництві цукру з буряків
Технологические аспекты энергосбережения в производстве сахара из свеклы Technological aspects of energy-savings in the production of sugar from a beet |
|
Creator |
Хомічак, Л. М.
Хомичак, Л. М. Homichak, L. |
|
Subject |
дифузійний сік
вапно сатурація відкачка диффузионный сок известь сатурация откачка diffusive juice lime saturation otkachka |
|
Description |
Аналізуються основні технологічні фактори, що впливають на зменшення витрат палива та вапняку під час виробництва цукру з буряків.
Анализируются основные технологические факторы, которые влияют на уменьшение расходов топлива и известняка во время производства сахара из свеклы. Basic technological factors which influence on diminishing of charges of fuel and limestone during the production of sugar from a beet are analysed. |
|
Date |
2012-06-21T14:31:43Z
2012-06-21T14:31:43Z 2006 |
|
Identifier |
Хомічак, Л. М. Технологічні аспекти енергозбереження у виробництві цукру з буряків / Л. М. Хомічак // Цукор України. - 2006. - № 1-2.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1741 |
|