Запис Детальніше

Технологічні аспекти енергозбереження у виробництві цукру з буряків

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічні аспекти енергозбереження у виробництві цукру з буряків
Технологические аспекты энергосбережения в производстве сахара из свеклы
Technological aspects of energy-savings in the production of sugar from a beet
 
Creator Хомічак, Л. М.
Хомичак, Л. М.
Homichak, L.
 
Subject дифузійний сік
вапно
сатурація
відкачка
диффузионный сок
известь
сатурация
откачка
diffusive juice
lime
saturation
otkachka
 
Description Аналізуються основні технологічні фактори, що впливають на зменшення витрат палива та вапняку під час виробництва цукру з буряків.
Анализируются основные технологические факторы, которые влияют на уменьшение расходов топлива и известняка во время производства сахара из свеклы.
Basic technological factors which influence on diminishing of charges of fuel and limestone during the production of sugar from a beet are analysed.
 
Date 2012-06-21T14:31:43Z
2012-06-21T14:31:43Z
2006
 
Identifier Хомічак, Л. М. Технологічні аспекти енергозбереження у виробництві цукру з буряків / Л. М. Хомічак // Цукор України. - 2006. - № 1-2.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1741