Поговоримо ще раз про харчові добавки та їх функціональну роль в технологічному процесі.
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Поговоримо ще раз про харчові добавки та їх функціональну роль в технологічному процесі.
Поговорим еще раз о пищевых добавках и их роли в технологическом процессе. Let's talk once again about food additives and their role in technological process. |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
функціональні класи харчових добавок
переробка борошна з низькими хлібопекарськими властивостями комплексні поліпшувачі нетрадиційна сировина функциональные классы пищевых добавок переработка муки с низкими хлебопекарными свойствами комплексные улучшители нетрадиционное сырье functional classes of food additives flour processing with low baking properties complex improver nonconventional raw materials |
|
Description |
В статті наведено інформацію про поліпшення хлібопекарських властивостей борошна за допомогою використання харчових добавок та комплексних поліпшувачів. Вказано на шляхи надання хлібним виробам оздоровчих властивостей.
В статье приведена информация об улучшении хлебопекарных свойств муки с помощью пищевых добавок и комплексних улучшителей. Приведена информация о добавках, которые придают хлебу оздоровительные качества. This article contains information about improving baking properties of flour from the use of food additives and improvers complex. The information about the additives that give the bread improving quality. |
|
Date |
2012-06-25T10:10:06Z
2012-06-25T10:10:06Z 2008 |
|
Identifier |
Дробот, В. І. Поговоримо ще раз про харчові добавки та їх функціональну роль в технологічному процесі / В. І. Дробот // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - № 5(78). – С. 8-10.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1790 |
|
Language |
uk_UK
|
|