Запис Детальніше

Поговоримо ще раз про харчові добавки та їх функціональну роль в технологічному процесі.

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Поговоримо ще раз про харчові добавки та їх функціональну роль в технологічному процесі.
Поговорим еще раз о пищевых добавках и их роли в технологическом процессе.
Let's talk once again about food additives and their role in technological process.
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject функціональні класи харчових добавок
переробка борошна з низькими хлібопекарськими властивостями
комплексні поліпшувачі
нетрадиційна сировина
функциональные классы пищевых добавок
переработка муки с низкими хлебопекарными свойствами
комплексные улучшители
нетрадиционное сырье
functional classes of food additives
flour processing with low baking properties
complex improver
nonconventional raw materials
 
Description В статті наведено інформацію про поліпшення хлібопекарських властивостей борошна за допомогою використання харчових добавок та комплексних поліпшувачів. Вказано на шляхи надання хлібним виробам оздоровчих властивостей.
В статье приведена информация об улучшении хлебопекарных свойств муки с помощью пищевых добавок и комплексних улучшителей. Приведена информация о добавках, которые придают хлебу оздоровительные качества.
This article contains information about improving baking properties of flour from the use of food additives and improvers complex. The information about the additives that give the bread improving quality.
 
Date 2012-06-25T10:10:06Z
2012-06-25T10:10:06Z
2008
 
Identifier Дробот, В. І. Поговоримо ще раз про харчові добавки та їх функціональну роль в технологічному процесі / В. І. Дробот // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - № 5(78). – С. 8-10.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1790
 
Language uk_UK