Запис Детальніше

Суха пшенична клейковина – ефективний поліпшувач якості борошна

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Суха пшенична клейковина – ефективний поліпшувач якості борошна
Сухая пшеничная клейковина - эффективный улучшитель качества муки
Dry wheat gluten - effective as flour improvers
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject суха пшенична клейковина
сухая пшеничная клейковина
dry wheat gluten
сила борошна
органолептичні показники
технологічні показники
якість хліба
сила муки
органолептические показатели
технологические показатели
качество хлеба
flour power
organoleptic
technological performance
quality of bread
 
Description Показано можливість використання сухої пшеничної клейковини для покращання якості борошна, хлібобулочних виробів у разі використання борошна з зниженим вмістом клейковини та низької її якості, у виробництві житньо-пшеничних сортів хліба, збагачених виробів білком, дієтичних виробів.
Показана возможность использования сухой пшеничной клейковины для улучшения качества муки, хлебобулочных изделий в случае использования муки с пониженным содержанием клейковины и низкого ее качества, в производстве ржано-пшеничных сортов хлеба, обогащенных изделий белком, диетических изделий.
The possibility of dry wheat gluten to improve the quality of flour, bakery flour when used with low gluten content and its low quality in the production of rye-wheat breads, enriched products protein diet products.
 
Date 2012-06-26T07:07:25Z
2012-06-26T07:07:25Z
2005
 
Identifier Дробот, В. І. Суха пшенична клейковина - ефективний поліпшувач якості борошна / В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. - 2005. - №2. - С. 44-45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1830
 
Language uk_UK