Суха пшенична клейковина – ефективний поліпшувач якості борошна
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Суха пшенична клейковина – ефективний поліпшувач якості борошна
Сухая пшеничная клейковина - эффективный улучшитель качества муки Dry wheat gluten - effective as flour improvers |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
суха пшенична клейковина
сухая пшеничная клейковина dry wheat gluten сила борошна органолептичні показники технологічні показники якість хліба сила муки органолептические показатели технологические показатели качество хлеба flour power organoleptic technological performance quality of bread |
|
Description |
Показано можливість використання сухої пшеничної клейковини для покращання якості борошна, хлібобулочних виробів у разі використання борошна з зниженим вмістом клейковини та низької її якості, у виробництві житньо-пшеничних сортів хліба, збагачених виробів білком, дієтичних виробів.
Показана возможность использования сухой пшеничной клейковины для улучшения качества муки, хлебобулочных изделий в случае использования муки с пониженным содержанием клейковины и низкого ее качества, в производстве ржано-пшеничных сортов хлеба, обогащенных изделий белком, диетических изделий. The possibility of dry wheat gluten to improve the quality of flour, bakery flour when used with low gluten content and its low quality in the production of rye-wheat breads, enriched products protein diet products. |
|
Date |
2012-06-26T07:07:25Z
2012-06-26T07:07:25Z 2005 |
|
Identifier |
Дробот, В. І. Суха пшенична клейковина - ефективний поліпшувач якості борошна / В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. - 2005. - №2. - С. 44-45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1830 |
|
Language |
uk_UK
|
|