Методологічні підходи до розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, що формуються методом ко-екструзії
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методологічні підходи до розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, що формуються методом ко-екструзії
Методологические подходы к разработке рациональных технологий комбинированных кондитерских изделий, формующихся методом ко-экструзии Methodological approaches to the development of sustainable technologies combined confectionery products, emerging method of co-extrusion |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. |
|
Subject |
Системний аналіз, ко-екструзія, фактори якості, добавки.
Системный анализ, ко-экструзия, факторы качества, добавки. System analysis, co-extrusion, quality factors, additives. |
|
Description |
Запропоновано методологічний підхід до розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів (печива та пряників з різноманітними начинками, цукерок із комбінованими корпусами), що формуються методом ко-екструзії.
Предложен методологический подход к разработке рациональных технологий комбинированных кондитерских изделий (печенья и пряников с разнообразными начинками, конфет с комбинированными корпусами), формируемых методом ко-экструзии. Proposed methodological approach to the development of sustainable technologies combined confectionary products (biscuits and spice-cakes with various fillings, sweets with combined corps), formed by the method of co-extrusion. |
|
Date |
2012-06-28T13:13:27Z
2012-06-28T13:13:27Z 2006 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1941
|
|
Language |
uk_UK
|
|