Запис Детальніше

Методологічні підходи до розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, що формуються методом ко-екструзії

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методологічні підходи до розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, що формуються методом ко-екструзії
Методологические подходы к разработке рациональных технологий комбинированных кондитерских изделий, формующихся методом ко-экструзии
Methodological approaches to the development of sustainable technologies combined confectionery products, emerging method of co-extrusion
 
Creator Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
 
Subject Системний аналіз, ко-екструзія, фактори якості, добавки.
Системный анализ, ко-экструзия, факторы качества, добавки.
System analysis, co-extrusion, quality factors, additives.
 
Description Запропоновано методологічний підхід до розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів (печива та пряників з різноманітними начинками, цукерок із комбінованими корпусами), що формуються методом ко-екструзії.
Предложен методологический подход к разработке рациональных технологий комбинированных кондитерских изделий (печенья и пряников с разнообразными начинками, конфет с комбинированными корпусами), формируемых методом ко-экструзии.
Proposed methodological approach to the development of sustainable technologies combined confectionary products (biscuits and spice-cakes with various fillings, sweets with combined corps), formed by the method of co-extrusion.
 
Date 2012-06-28T13:13:27Z
2012-06-28T13:13:27Z
2006
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1941
 
Language uk_UK