Запис Детальніше

Дослідження ефективності способів фракціонування крохмалю і аналіз отриманих продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження ефективності способів фракціонування крохмалю і аналіз отриманих продуктів
Исследование эффективности способов фракционирования крахмала и анализ полученных продуктов
The investigation of efficacy ways of starch fractions separate and the analysis of products
 
Creator Грабовська, О. В.
Штангеєва, Н. І.
Майданець, О. М.
Гордійчук, Н. І.
Грабовская, Е. В.
Штангеева, Н. И.
Майданец, О. Н.
Гордийчук, Н. И.
Grabovska, O.
Shtangeeva, N.
Maydanets, O.
Gordiychuk, N.
 
Subject амілопектин
фракціонування крохмалю
розділення
полісахариди
амілоза
амилопектин
фракционирования крахмала
разделение
полисахариды
амилоза
 
Description Наведено огляд сучасних способів фракціонування крохмалю і застосування отриманих фракцій амілози та амілопектину. Встановлено ефективність розділення крохмалю на фракції шляхом використання органічних комплеуксоутворювачів, проаналізовано склад отриманих продуктів.
Приведен обзор современных способов фракционирования крахмала и применения полученных фракций амилозы и амилопектина. Установлена эффективность разделения крахмала на фракции путем использования органических комплексообразователей, проанализирован состав полученных продуктов.
The work contains analysis of the modern of methods of starch fractions extraction and the ways to use amylose and amylopectin. The efficiency of division starch on fractions was investigated. The products of this starch fractions division were analyzed.
 
Date 2012-09-06T13:38:40Z
2012-09-06T13:38:40Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Стаття у журналі «Наукові праці НУХТ» –2007. – №20. – С. 5-8
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2377
 
Language other
 
Relation №20;