Дослідження впливу екстрактів з нетрадиційної рослинної сировини на якісні показники морозива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу екстрактів з нетрадиційної рослинної сировини на якісні показники морозива
An investigation of the influence of extracts from unconventional plant raw materials on the quality properties of ice cream |
|
Creator |
Іванова, В. Д.
Каряка, Н. С. Іvanova, V. Karyaka, N. |
|
Subject |
Екстракт, рослинна сировина, фенольні сполуки, антиоксиданта активність, морозиво, структурно-механічні показники.
|
|
Description |
Розроблено склад композицій з лікарської рослинної сировини, одержано екстракти, що володіють антиоксидантними властивостями. Досліджено органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні показники якості експериментальних зразків морозива з додаванням водних та сироваткових екстрактів з фітокомпозицій. Встановлено, що внесення екстрактів сприяє покращенню структурно-механічних властивостей та харчової цінності продукту. Дослідженнями показано відсутність змін показників якості морозива з рослинними екстрактами при зберіганні протягом 30 діб.
|
|
Date |
2012-09-14T17:48:29Z
2012-09-14T17:48:29Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
2073-8684
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2579 |
|
Language |
uk_UK
|
|