Запис Детальніше

Дослідження впливу екстрактів з нетрадиційної рослинної сировини на якісні показники морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу екстрактів з нетрадиційної рослинної сировини на якісні показники морозива
An investigation of the influence of extracts from unconventional plant raw materials on the quality properties of ice cream
 
Creator Іванова, В. Д.
Каряка, Н. С.
Іvanova, V.
Karyaka, N.
 
Subject Екстракт, рослинна сировина, фенольні сполуки, антиоксиданта активність, морозиво, структурно-механічні показники.
 
Description Розроблено склад композицій з лікарської рослинної сировини, одержано екстракти, що володіють антиоксидантними властивостями. Досліджено органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні показники якості експериментальних зразків морозива з додаванням водних та сироваткових екстрактів з фітокомпозицій. Встановлено, що внесення екстрактів сприяє покращенню структурно-механічних властивостей та харчової цінності продукту. Дослідженнями показано відсутність змін показників якості морозива з рослинними екстрактами при зберіганні протягом 30 діб.
 
Date 2012-09-14T17:48:29Z
2012-09-14T17:48:29Z
2012
 
Type Article
 
Identifier 2073-8684
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2579
 
Language uk_UK