Теоретичні та практичні аспекти використання тонкодиспергованих концентратів харчових волокон у технології житньо-пшеничного хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Теоретичні та практичні аспекти використання тонкодиспергованих концентратів харчових волокон у технології житньо-пшеничного хліба
Теоретические и практические аспекты применения тонкодиспергированных концентратов пищевых волокон в технологии ржано-пшеничного хлеба Theoretical and practical using aspects of thin-dispersed concentrates of dietary fiber in rye-wheat bread technology |
|
Creator |
Арсеньєва, Л. Ю.
Борисенко, О. В. Доценко, В. Ф. Arsenieva, L. Borysenko, O. Dotsenko, V. Арсеньева, Л. Ю. Борисенко, Е. В. |
|
Subject |
функціональні хлібобулочні вироби
функциональные хлебобулочные изделия functional bakery products харчові волокна надтонке подрібнення пищевые волокна сверхтонкое измельчение dietary fiber ultra-thin grinding |
|
Description |
Обґрунтована доцільність використання тонкодиспергованих концентратів харчових волокон для створення функціональних хлібобулочних виробів. Встановлено оптимальні дозування продуктів, запропоновано технологічні прийоми, що забезпечують традиційну якість житньо-пшеничного хліба з концентратами харчових волокон. Обоснована целесообразность использования тонкодиспергированных концентратов пищевых волокон для создания функциональных хлебобулочных изделий. Установлены оптимальные дозировки продуктов, предложено технологические приемы, обеспечивающие традиционное качество ржано-пшеничного хлеба с концентратами пищевых волокон. The practicability using of thin-dispersed concentrates of dietary fiber with the aim of creating functional bakery products has been proved. The optimal dosages of products have been offered. Technological methods which provide the traditional quality of rye-wheat bread with dietary fiber concentrates have been proposed. |
|
Publisher |
Арсеньєва, Л. Ю. Теоретичні та практичні аспекти використання тонкодиспергованих концентратів харчових волокон у технології житньо-пшеничного хліба / Л. Ю. Арсеньєва, О. В. Борисенко, В. Ф. Доценко // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 115-119.
|
|
Date |
2012-09-15T11:12:23Z
2012-09-15T11:12:23Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2589
|
|
Language |
uk_UK
|
|