Запис Детальніше

Теоретичні та практичні аспекти використання тонкодиспергованих концентратів харчових волокон у технології житньо-пшеничного хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теоретичні та практичні аспекти використання тонкодиспергованих концентратів харчових волокон у технології житньо-пшеничного хліба
Теоретические и практические аспекты применения тонкодиспергированных концентратов пищевых волокон в технологии ржано-пшеничного хлеба
Theoretical and practical using aspects of thin-dispersed concentrates of dietary fiber in rye-wheat bread technology
 
Creator Арсеньєва, Л. Ю.
Борисенко, О. В.
Доценко, В. Ф.
Arsenieva, L.
Borysenko, O.
Dotsenko, V.
Арсеньева, Л. Ю.
Борисенко, Е. В.
 
Subject функціональні хлібобулочні вироби
функциональные хлебобулочные изделия
functional bakery products
харчові волокна
надтонке подрібнення
пищевые волокна
сверхтонкое измельчение
dietary fiber
ultra-thin grinding
 
Description Обґрунтована доцільність використання тонкодиспергованих концентратів харчових волокон для створення функціональних хлібобулочних виробів. Встановлено оптимальні дозування продуктів, запропоновано технологічні прийоми, що забезпечують традиційну якість житньо-пшеничного хліба з концентратами харчових волокон.
Обоснована целесообразность использования тонкодиспергированных концентратов пищевых волокон для создания функциональных хлебобулочных изделий. Установлены оптимальные дозировки продуктов, предложено технологические приемы, обеспечивающие традиционное качество ржано-пшеничного хлеба с концентратами пищевых волокон.
The practicability using of thin-dispersed concentrates of dietary fiber with the aim of creating functional bakery products has been proved. The optimal dosages of products have been offered. Technological methods which provide the traditional quality of rye-wheat bread with dietary fiber concentrates have been proposed.
 
Publisher Арсеньєва, Л. Ю. Теоретичні та практичні аспекти використання тонкодиспергованих концентратів харчових волокон у технології житньо-пшеничного хліба / Л. Ю. Арсеньєва, О. В. Борисенко, В. Ф. Доценко // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 115-119.
 
Date 2012-09-15T11:12:23Z
2012-09-15T11:12:23Z
2008
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2589
 
Language uk_UK